perjantai 27. huhtikuuta 2012

Perhesurmaajat, IHMISJÄTTETEPOPULAATION alhaisinta kastia!

Hyvin barbaariset ja irstasmieliset yleensä isän ja joskus myös äidin toteuttamat irrelevantit ja pöyristyttävän törkeät perhesurmat eli kylmäveriset joukkomurhat ovat olleet viime aikoina paljon tapetilla Suomessa. Sönköttävät "asiantuntijat" selittelevät suu vaahdossa "sairauksista" ja ties mistä, vaikka on täysin selkeää, että vain ihmisjäteaineksessa kytevä PAHUUS voi saada aikaan perhesurmien tapaisia hirmutekoja!

Miten joku jätekasa voi tappaa oman perheensä esimerkiksi raha-asioiden tai vastaavien loppupeleissä pienten ongelmien takia? Tuollaisen de facto agression ihmisyyttä ja yhteiskuntaa vastaan voisi ehkä jotenkin tajuta, jos yhteiskunta ei auttaisi esimerkiksi köyhiä lapsiperheitä mitenkään. Mutta esimerkiksi Suomen valtiohan nimenomaan auttaa köyhiä lapsiperheitä, vaikka juuri muita ei autakaan, paitsi tietysti rikollisia.

Mutta mennään asiaan. Eli mitä ihmeen jäteväkeä nämä perhemurhaajat ovat, kun murhaavat omat jälkeläisensä  jouduttuaan itse ahdinkoon? Tällaisille tekijöille löytyy yhteinen nimittäjä. YLPEÄT PASKAT, nimittäin kyseessä! Tietynlainen ylpeys on tietysti ihmiselle kuin ihmiselle hyvä asia, mutta kun jäteihminen alkaa ylpeytensä takia tappamaan omaa perhettään, niin silloin on SAIRAS PASKA!

Ja allekirjoittaneelle on turha tulla sönköttämään niistä "sairauksista", jotka ilmenevät ja etenkin eskaloituvat mukamas juuri silloin paholaismaisen joukkomurhaajan päässä, kun perhesurmaaja-ali-ihminen tappaa oman perheensä. Paskanmarjat, kyseessä on ihmisjätetekijän äärimmäinen PAHUUS! Yksikään hyvä ihminen ei tapa, vaikka tulisi koko taivas päälle! Hyvä ihminen kärsii mieluummin vaikka yksin kuin alkaa tappamaan! Sitä vastoin ihmisjäte, joka on PAHUUDEN esikartanoissa valeltu, tappaa oman ahdinkonsa kasvaessa!

Perhesurmaajaihmisjätteitä ei missään nimessä saa HYYSÄTÄ, vaan kyseiset pahuuden ilmentymät, pitäisi tuomita valtiovallan toimesta välittömästi tuomion jälkeen TELOITETTAVAKSI, sillä VÄKIVALTARIKOLLISUUS PITÄÄ KITKEÄ POIS ja se tehtävä on VALTIOVALLAN TEHTÄVÄ!

Poistakaa väkivalta allekirjoittamalla! Kun 1 000 000 nimeä paukkuu, niin haluaisin nähdä sen kansanedustajan, joka haluaa julistaa miljoona suomalaista pannaan! Vain JOUKKOVOIMA voittaa eliitin MIELIVALLAN!

http://www.adressit.com/vakivaltarikollisuus_lopetettava_koko_maailmasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti