perjantai 27. huhtikuuta 2012

Pahuuden juoma alkoholi KIELLETTÄVÄ - KIELTOLAKI takaisin!

Pian on alkamassa alkoholin rietastelevan pämppäämisen suomalainen ykkösjuhla eli VITTUPÄIDEN VAPPU, joten nyt onkin hyvä aika iskeä uusin relevantti ja pelastukseen tähtäävä faktuaalispitoinen kansalaisaloite tiskiin! Kuten edellä linkittämässäni artikkelissa todistetaan, niin alkoholi on vain ja ainoastaan maailmaa hallitsevan imperialistikapitalistisen blokin (ns. illuminati tai "herraeliitti") keksintö orjuuttamaan alamaiset, kansat ja ihmiset! Nyt on siis kansalaisten, ihmisten, aika toimia!


Vain viinan paholaiselle tietoisesti syötetty ihmiskunta voi itse lopettaa alkoholin riettaan levityksen ja sen huumaavan orjuutusvaikutuksen! Mutta miten kyseinen toimenpide onnistuu, kun varmaankin vähintään 90% maailman väestöstä käyttää ja haluaa käyttää orja-aine alkoholia? Se on vaikeaa, todella vaikeaa, mutta mahdollista, jos saamme kaltaisiani absolutisteja päättäviin virkoihin. Mutta absolutistien nousu valtaan ei taasen tapahdu, mikäli alkoholia kittaavat orjat eivät heitä valtaan päästä. Elämme siis todella vaikeita aikoja alkoholin orjuuttamassa utopiassa!

Suomen kansan olisikin nyt korkea aika näyttää esimerkkiä JA VAATIA sormi perseessä PASKAA PUHUVILTA päättäjiltämme RELEVANTTIA KIELTOLAKIA alkoholin suhteen! Onhan Suomessa niin sanotut oikeat huumeetkin "kielletty", vaikka hyysäriyhteiskuntamme katsookin huumeiden kuluttajia eli täysin ulkona normaaliyhteiskunnasta seikkailevia huumehörhöjä läpi sormiensa ilman häkitystä!

Jatkossa kansan täytyykin vaatia kaikkien oikeiden huumeiden käyttäjien tuomitsemista ankarammin kuin koskaan ennen on huumehörhöjä tuomittu! Kun tämä ehdottoman tärkeä askel on otettu, on aika alkaa häkittämään JULKIJUOPOTTELIJOITA. Uuden lain myötä jokainen uutta lakia edelleen rikkova ulkona julkisilla paikoilla juopotteleva yksinkertaisesti pitkälle pyttytuomiolle, eikä kyseiseen toimenpiteeseen tarvita kuin nykyisen lain korjaamista, julkijuopotteluhan on osittain kiellettyä jo nyt.

Kun näistä huumehörhöistä ja julkijuopottelijoista on pyttytuomioiden myötä päästy ja alkoholin myyminen on luonnollisesti estetty jo aikaisemmin, niin viranomaisten vastuulle jääkin enää vain riettaiden salakuljettajien ja salapolttajien ratsaaminen, pidättäminen ja tuomitseminen.

Suomalaisen kännäily-yhteiskunnan pelastus on siis KÄNNÄILYN KIELTOLAKI, jonka voi aloittaa vain kännäilevä lammaskansa itse, sillä kukapa SORMI PERSEESSÄ kallista palkkaa tyhjästä tienaava päättäjä olisi niin tyhmä, että päästäisi halukkaan orjansa vapaaksi?

1 kommentti:

  1. Paska artikkeli! Miten väität, että 90% ihmisistä käyttää alkoholia?

    VastaaPoista