perjantai 27. huhtikuuta 2012

Suomi Afganistissa TÄYSIN LAITTOMASTI - Herätkää päättäjät olemme Stalinin tiellä!

Yhdysvaltojen (USA) masinoima Afganistanin sota vuonna 2001 oli  täysin faktisesti LAITON HYÖKKÄYSSOTA! Täysin YK:n peruskirjan vastainen sotatoimi, jonka laittomuutta ei kuitenkaan tiedetty vielä vuonna 2001. Näin ollen on selvää, että Suomi meni alun perin Afganistanin ISAF-toimintaan terrorijärjestö NATO:n palvelijaksi täysin laillisesti, koska Yhdysvallat HUIPUTTI koko kansainvälistä yhteisöä ja YK:n turvallisuusneuvostoa VALHEILLAAN!

Afganistanin sota 2001 aloitettiin tunnetusti niin sanottujen 911-iskujen jälkimainingeissa TÄYDELLISELLÄ VALHEELLA! Vielä tänä päivänäkään Yhdysvaltain liittovaltion poliisilla FBI:lla ei ole YHTÄKÄÄN TODISTETTA Afganistanin suvereenin talebanjohtajan Mullah Omarin vieraana olleen Osama Bin Ladenin syyllisyydestä! YK:n turvallisuusneuvoston kaikki päätöslauselmat koskien Afganistanin irstasta laitonta sotaa ovat täysin selkeästi LAITTOMIA, valheella luotuja LAITTOMAN HYÖKKÄYSSODAN oikeuttaneita päätöslauselmia!

Ja vaikka joku USA:n hirmuvaltaa ja mielivaltaa rakastava sönkkö olisikin edelleen näiden faktatodisteiden jälkeen sitä mieltä, että Afganistanin sota on laillinen, koska Osama Bin Laden voisi kuitenkin olla syyllinen, niin kyseinen syntymäpelle on täysin väärässä, kuten kyseiset ihmistyypit yleensä aina ovat. Viimeisen niitin USA:n RIETTAILLE valheille takoi nimittäin USA:n suorittama BARBAARIMAINEN aseettoman Osama Bin Ladenin vai sanoisinko CIA:n asiamies Tim Osmannin MURHA! Kyseinen kylmäverinen murha, jolla vältettiin oikeudenkäynti, todisti USA:n keksineen koko Osama Bin Laden -tarinan oikeuttaakseen laittoman iskunsa Afganistaniin. Iskun, jonka niin sanotut "Washingtonin Haukat" olivat suunnitelleet julkiselle asiakirjalle JO VUOSIA AIEMMIN saavuttaakseen geopoliittisen ylivallan Aasiassa ja maailmassa!

On siis päivän selvää, että Afganistanin sota 2001 on TÄYSIN LAITON ja sen varmasti tajuavat myös Suomen hitaalla käyvät päättävissä elimissä vaikuttavat oikeusoppineet ja sormi perseessä hyssyttelevät päättäjät, mutta siitä huolimatta Suomi makuuttaa vapaaehtoisia suomalaisia "sotilaita" edelleen laittomina miehittäjinä Afganistanissa! Nämä kyseiset laittomat miehittäjät ovat kaiken lisäksi siis VAPAAEHTOISIA, joten mitä edellä mainittu kertoo nykysuomalaisista "miehistä", sotahulluista sekopäistä?

No nimenomaan sen, että suomalaiset PÄÄTTÄJÄT ja "miehet" ovat USA-kiimassaan VALMIITA MARSSIMAAN MIEHITYSPOLITIIKAN YKKÖSNIMEN JOSIF STALININ RIVEISSÄ suomalaisten sotaveteraanien, MIESTEN, hautojen päällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti