lauantai 21. huhtikuuta 2012

Suomalainen pelkurimedia "unohti" raiskaajamamut ja veti "Hakkarais-kortin" povitaskusta!

Kuten uutisoin aiemmin blogissani, niin eräät maahanmuuttajat julistivat sodan suomalaisille hyökkäämällä oikeuslaitostamme, kansaamme ja raiskattuja kohtaan mitä barbaarisemmin ja mitä mielenvikaisemmin kuin ehkäpä koskaan on maailmanhistoriassa nähty: http://utfff.blogspot.com/2012/04/11.html

Oli tietysti oletettavaa, että lähinnä helsinkiläisistä nuorista maahanmuuttajarakkareista koostunut viharyhmä jäisi nopeasti historiaan, kun maahanmuuttojärjestöt tuomitsisivat barbaarisen agression ja viranomaiset ottaisivat pääpahikset kiinni. Mutta mitään ei tapahtunut. Viranomaiset poistivat todisteet ja vaikenivat. Maahanmuuttajajärjestöt eivät ole edes kommentoineet asiaa.

Onneksi on sentään puolueeton media? Paskat, media ei ole uutisoinut mitään maahanmuuttajien tehtailemasta rasismi- ja herjaussivustosta! Sen sijaan media kyllä uutisoi hieman asiasta yleisluontoisesti, mutta silloinkin vain vetämällä legendaarisen "Teuvo Hakkarainen" -kortin esiin ja tuomitsemalla meidät suomalaiset raiskauksen uhrin kunniaa puolustaneet rasisteiksi. Teuvo Hakkaraisesta tehtiin taas hirviö, koska hän on yksi sadoista, joka levittelee käräjäoikeuden julkistamaa julkista päätöstä ja tuomiolauselmaa raiskaajapaholaisista. Suomen kansalaiset, jotka ovat suuttuneet uhria herjanneille ja uhanneille rasistimaahanmuuttajille heidän suorittaman agression takia, on taasen tuomittu paskaisiksi rasisteiksi.

Loppuyhteenveto: Tämänkin tarinan puolueellinen mediapitoinen opetus on se, että Teuvo Hakkarainen on aina syyllinen, ja kun maahanmuuttajarikollinen ilmoittaa julkisesti Facebookissa, että hän haluaa mennä raiskaamaan jo valmiiksi raiskatun lapsen oraalisesti, niin kyseinen rikollinen on "viaton vitsaileva kärsinyt raukka" ja kyseisestä laittomasta uhkauksesta sekä barbaarisesta hirmuteosta raportoivat relevantit suomalaiset ovat PASKARASISTEJA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti