torstai 26. huhtikuuta 2012

Missä vitussa on suomalaiset MIEHET?

Suomessa on paljon "miehiä". Se ei sinällään ole suuren suuri häpeä, että kaikki "miehet" eivät ole miehiä, sillä Suomessa on vähän miehiä. Mutta onko Suomessa enää MIEHIÄ? Nykyään kaksilahkeiset kulkijat vaikuttavat olevan vain niitä miehiä, "miehiä" tai pojuja, aikuisiän ylittäneitä ES-Jonneja unohtamatta.

Toki meillä vielä muutama MIEHEKSI laskettava sotaveteraani saattaa olla elossa, vaikka Suomen legendaarinen valikoiva hyysäyspolitiikka tuntien kyseiset karpaasit makaavat pakotettuina sairaaloissa paskaisissa pedeissä vailla asiallista hoitoa, kun kaikki hyysäysrahat menevät ulkomaille, väkivaltarikollisille ja muille rikollisille (lue: herroille ja eliitille).

Nämä edellä mainitut MIEHET, sotaveteraanit, on unohdettu tietoisesti, jotta raha riittää hyysäämiseen.

Mutta tässä on vinkki, miten voit lyötää lähes sukupuuton partaalla olevan suomalaisen MIEHEN muistakin kuin sairaaloissa ilman asiallista hoitoa makaavista sotaveteraaneista:


En siis missään nimessä väitä, että näitä MIEHIÄ enää löytyy. Mutta, jos sellainen IHME tapahtuu, että tunnet tai bongaat MIEHEN suomalaisessa katukuvassa, niin ole hyvä ja ilmoita tässä viestiketjussa kommentin muodossa tuo ilosanoma! Voit myös ottaa privaatisti yhteyttä: urheilutietaja@hotmail.com. Haluaisin nimittäin jälleen tuntea edes yhden MIEHEN, vaikka vain internetin välityksellä! Kaikki tuntemani MIEHET, kun ovat jo valitettavasti kuolleet, kuten lähes koko MIESTEN kunnianarvoisa suku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti