sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Vihapuhelaki - Mihin olemme menossa?

Maailmaa hallitsevat sionistit (huomautan syyttäjille ja kaikille sönköille, että sionismi on rasismin ilmenemismuoto [YK:n yleiskokouksen resoluutio 3379], koska se on joskus sellaiseksi säädetty ja siten sionismista voi olla mitä mieltä vain, eikä se täytä vihapuheen termistöä) ovat saaneet EU:n mukaan uusimpaan älynväläykseen ja kansanvallan vedätykseen eli niin sanottuun vihapuhelakiin.

Tämä käytännössä sananvapauslakien ja kaikkien kansainvälisten sopimusten vastainen lakikyhäelmä tekee uskokaa tai älkää "tiedosta ja mielipiteestä kiihottamista kansanryhmää vastaan", jos viranomainen ja syyttäjä niin päättää. Toisin sanoen lähes kaikki suomalaiset voisi pistää pyttyyn, jos haluja olisi. Tämä edellä mainittu on myös kyseisen lakisäädöksen idea eli suitsia kaikkea mahdollista hallitsevaan blokkiin (sionistit, illuminatieliitti ja niin edelleen) liittyvää negatiivista arvostelua.

Vihapuhelain ensimmäinen konkreettinen ilmentymä nähtiin arvostetun holokaustirevisionistitutkija Vesa-Ilkka Laurion kohdalla, sillä tietojen mukaan mies suoranaisesti pakotettiin poistamaan kaikki asiallinen ja faktuaalinen sekä informatiivinen materiaalinsa internetin syövereistä tai vihapuhelaki veisi hänet niin sanotusti kadotukseen. Tässähän pitää siis olla erittäin varovainen sanoissaan tai kohta alkaa paukkumaan pyttytuomiot, kun vain mainitsee termin "holokausti".

On lapsellisen helppo arvata tämän vihapuhelain perimmäinen tarkoitus. Se on nimenomaan holokausti ja kansojen herääminen kysymään, että miksi II maailmansodan voittajavaltioiden kertomat asiat olisivat lähtökohtaisesti suoraan totta? Monessa maassa muun muassa Euroopassa on viime vuosina herätty kyselemään asiaa yhä kuuluvammin. Nyt tämä koko Euroopan unionin kattava uusi lakisäädös käytännössä estää kyseisen toiminnan eli estää sananvapauslakien olemassaolon.

On aivan uskomatonta, että tällainen lakiviritelmä on ylipäätään mahdollinen, sillä siitä ei löydy mediasta minkäänlaista tietoa. Onko kyseinen laki [säädetty vuonna 2011] edes konkreettisesti voimassa Suomessa vielä tällä hetkellä vai onko se vasta todellisesti tulossa? Joka tapauksessa on päivänselvää, että ihmisellä kuuluu olla oikeus kyseenalaistaa. Vihapuhelain mukaan kyseenalaistaminen ei ole oikein, jos kyseenalaistaa väärän asian.

On tietenkin selvää, että jos henkilö A sanoo, että "Tappakaa ne ja ne", viitaten kansanryhmään, niin kyseessä on vihapuherikos. Mutta entäpä, jos henkilö B esittää mielipiteen, että "Holokausti ei ole kokonaisuudessaan totta, koska muun muassa professori Faurisson on todistanut toisin", niin kyseessä on faktuaalisesti relevantti ja asiallinen kehäpäätelmä arvovaltaisin viittein. Mutta edellä mainittu asiallinen päätelmä onkin uuden vihapuhelain mukaan kiihotusta kansanryhmää vastaan, jos syyttäjä niin päättää.

Kysynkin nyt, että missä mielivallassa elämme? Emmekö eläkään Suomessa? On nimittäin täysin selvää, että maassa, jossa MIELIPIDE ja TIETO ovat tarvittaessa RIKOKSIA, on joku pahasti vialla. Kyseisen faktan tajuaa jopa sokeasti holokaustiin uskova ihminen, kunhan vain tunnustaa ne faktat itselleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti