lauantai 21. huhtikuuta 2012

Kunnian miehistä kunniakkain, Iranin islamilaisen tasavallan suvereeni ja pidetty johtaja Mahmoud Ahmadinejad!

Meillä "länsimaissa" (joskin toki Suomi on de facto itämaa) idässä hyvinkin pidetty arvojohtaja Mahmoud Ahmadinejad on demonisoitu rasistiksi, rikolliseksi ja antisemitistiksi (antisemitismi on oikeasti seemiläisvastaisuutta), mutta totuus on aivan erilainen. Totuus on itse asiassa täysin päin vastainen kuin ostettu sionistiomisteinen länsimedia suoltaa valheuutisissaan.

KUNNIAN MIES Ahmadinejad
Ensiksi täytyy ottaa käsittelyyn Ahmadinejadin suhde juutalaisiin. Toki sitä ennen täytyy täsmentää, että juutalaisuus on USKONTO, joten yleinen käsite Ahmadinejadin suhtautumisesta väitettyyn juutalaisrotuun on irrelevantti. Mutta kuten tunnettua, niin kansainvälisessä yhteisössä vallitsee sanan- ja mielipiteenvapaus ja siksi Ahmadinejadkin saa olla aivan mitä mieltä vain juutalaisesta uskonnosta. Mutta se, mitä mieltä Ahmadinejad on juutalaisen uskonnon kannattajista, on tärkeää. Mikäli Ahmadinejad vihaisi kaikkia juutalaisia, hän olisi rasisti. Ahmadinejad ei kuitenkaan missään nimessä vihaa juutalaisen uskon kannattajia, vaan lähinnä päin vastoin kunnioittaa heitä, mikäli kyseiset juutalaisen uskonnon kannattajat vain kunnioittavat ihmisyyttä ilman rasismia. Ahmadinejadin Iranhan on itse asiassa hyvin tunnettu suurehkosta juutalaispopulaatiosta, joka elää maassa kuin herran kukkarossa!

Länsimedian valheet ja yleinen käsitys Ahmadinejadin juutalaivihasta on siis TÄYSIN TUULESTA TEMMATTU VALHE. Tai jossain tietyissä tapauksissa raamattuhihhulien ja vastaavien sönkköjen naivismia, sillä Ahmadinejadhan vihaa sionisteja sekä sionismia ja on ilmoittanut tavoitteekseen sionistisen laittoman hallituksen poistamisen laittomasta Israelista! Ja kukapa normaali kansainvälisen oikeuden lakeja ja hyveitä rakastava ihminen ei vihaisi riettaita rasisteja, jotka palvovat irstasta rasistiaatetta? Ahmadinejad on siis todellinen KUNNIAN MIES, joka rakastaa rauhaa ja hyveitä vastustamalla absoluuttista pahuutta!

Toinen tärkeä aihe on Mahmoud Ahmadinejadiin kohdistunut länsimainen vaino Ahmadinejadin totuuden etsinnästä. Mahmoud Ahmadinejad tunnetaan tähän hetkeen mennessä ainoana ihmisenä, joka on järjestänyt täysin puolueettoman Holokausti-konferenssin tavoitteenaan selvittää totuus väitetystä Natsi-Saksan suorittamasta teollisesta massamurhasta. Holokaustihan on terminä ylipäätään hyvin rasistinen, kun sillä pyritään käsittelemään vain väitettyä olemattomaan juutalaisrotuun (juutalaisuus on siis uskonto) kohdistunutta teollista massamuhaa, unohtaen muun muassa romanit ja kristityt. Tämä Ahmadinejadin toteuttama Teheranin suuri holokaustitutkijoiden konferenssi kuitenkin vesitettiin länsimaisten sionistitutkijoiden toimesta ja hyvinkin todennäköisesti juuri siksi, että totuus olisi saattanut paljastua. Tämän ponnekkaan totuuden etsinnän jälkeen Ahmadinejad sai jälleen aiheettoma suuret haukkuryöpyt, kuten muulloinkin, kun länsimaisten illuminatistien faktat on haastettu.

Ahmadinejadin toinen merkittävä totuuden etsinnän ristiretki on sitten kohdistunut tunnetusti niin sanottuihin 911-iskuihin eli Syyskuun 11. päivän -terrori-iskuihin. Ahmadinejad on edelleenkin ainoa valtionpäämies, joka on rohkeasti uskaltanut useamman kerran kyseenalaistaa kyseisen terrori-iskun virallisen totuuden ja aina YK:n yleiskokousta myöten. Näiden asiallisten epäilyjen ja kannanottojen jälkeen Ahmadinejad on joutunut jopa eräänlaisen rasismin sekä vainon kohteeksi ja siitä on vastannut valitettavasti myös oma rakas Suomemme, kun Suomen lammasmaiset edustajat marssivat paskat lahkeissa pois YK:n yleiskokouksesta. Tällaiseen kansainväliseen agressioon siis Suomikin ryhtyy, kun totuudet alkavat olemaan liian epämiellyttäviä isäntäämme Yhdysvaltoja kohtaan. Sinälläänhän me kaikki nimittäin tiedämme, että Ahmadinejad on tässä(kin) asiassa aivan oikeassa ja virallinen totuus on wc-paperin arvoista.

Kolmas tärkeä käsiteltävä aihe on homous ja ihmisoikeudet, joiden osalta Iran on tullut viime aikoina varsin hyvin tunnetuksi, kiitos valehtelevan länsimedian. On toki varmastikin totta, että homot sun muut kummajaiset ovat liipaisimella Iranissa ja eihän se nyt lähtökohtaisesti välttämättä aina ole oikein. Mutta tässä päästään siihen tärkeimpään pointtiin, että jos Iranissa nyt sattuu olemaan vaikkapa homous lailla kiellettyä, niin sitten se helvetti on! Hyvin yksinkertaista siis! Iran ei ole mikään Suomi, jossa annetaan lasten sarjaraiskaajalle 90 tuntia yhdyskuntapalvelua, vaan rikolliset hirtetään tai isketään kosteisiin selleihin "pyttyyn"!

Oma henkilökohtainen mielipiteeni homoista on se, että se on epäluonnollista ja eräänlainen sairaus, mutta missään nimessä en halua homoille mitään pahaa, kunhan ehkä korkeintaan jonkunlaisia hoitotoimenpiteitä, jos mahdollista. Mutta se pointti onkin siinä, että jokaisella suvereenilla valtiolla on oikeus omiin lakeihin, jotka säätää kansan hyväksynnällä valtioiden johtavat tahot. Toisin sanoen urputus mahdollisista Iranin homovainoista on täysin absoluuttisen väärin, mikäli Iranissa on laki, joka kieltää homostelun! Näin ollen herra Ahmadinejad onkin lähinnä suuri ihmisoikeuksien puolustaja, sillä lait määrittävät kriteerit ihmisoikeuksille ja lakien systemaattinen toteuttaminen takaa parhaimmat ihmisoikeudet.

Pulinat siis pois ja suut suppuun, KUNNIAN MIES Mahmoud Ahmadinejad on hieno rauhan ja kv. hyveiden puolesta taisteleva suurmies, jonka hallitsemassa valtiossa ei rikolliset ihmisjätteet hypi rehellisten kansalaisten silmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti