sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Rasismi ja väkivaltarikokset eivät ole kantaväestön perusosan tai rehellisen maahanmuuttojapopulaation syytä, vaan sysisurkeiden hyysäripolitiikkojen syytä!

Jo Frederik sen laulussaan sanoi:


Rikollisia maahanmuuttajia hyysäämällä täysääliöpolitiikkomme aiheuttaa tietoista ja rasistista epätasa-arvoa ja myös sitä rasismia, josta ministerit, kansanedustajat ja poliittiset päättäjät arvokkaina sönkkäävät ja syyttelevät tavallisia pulliaisia!

Kuten olen jo vaatinut aiemmassa suvereenissa ja relevantissa artikkelissani, niin joka ikinen väkivaltarikollinen pitää TELOITTAA ja muuten rikolliset pitää pistää linnaan ERITTÄIN PITKÄKSI AIKAA! Maahanmuuttajien ja ulkomaalaisten osalta rangaistuskäytännön täytyy olla tietenkin sama eli väkivaltarikolliset nappi otsaan ja muut rötöstelijät POSTIMERKKI PERSEESEEN ja kotimaahansa!

Eikä auta mitkään hyysäriämmien itkut, että siellä se meidän Ahmed-poju joutuu nyt kidutettavaksi, sillä ei se ole suomalaisen kantaväestön vika, jos joku tunari ensinnäkin epäkunnioittaa turvasataman antanutta Suomea rötöksillään ja toisekseen kyseiset rikolliset joutaakin kotimaissaan kidutettaviksi, jos kyseisen valtion laki niin sanoo!

Että näin on taas näppylät, te politiikot, jotka tätä tekstiä luette ja hyysäätte maahanmuuttajia ja rikollisia ylipäätään, olette täysimääräisesti ja suvereenisti syyllisiä rasismiin, siis siihen aatteeseen, jota itse muka ponnekkaasti suitsitte kiikuttamalla riesaksemme yhä vain uusia pedofiileja, raiskaajia ja pahoinpitelijöitä!

Tämä hirvittävä poliittinen rikos lokaa myös kunnollisten oikeamielisten maahanmuuttajien kunnian ja hekin joutuvat täysin syyttä rasismin uhreiksi! Hävetkää siis ministerit, kansanedustajat sekä poliittiset päättäjät ja ostakaa aivot niillä miljoonillanne, joita palkan, petosten ja pimeiden vaalirahojen muodossa kansalaisilta kuppaatte pohjattomiin kukkaroihinnne! Niillä aivoillanne voitte sitten toivottavasti lopettaa sen päätöksillänne viljelemän rasismin, joka kohdistuu suomalaisiin ja kunnollisiin maahanmuuttajiin vain sen takia, että on niin PIRUN HIENOA HYYSÄTÄ PEDOFIILEJA, MURHAAJIA JA LAPSENRAISKAAJIA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti