tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hyysäystarinoita Suomesta: Väärin ymmärretty kulinaristi Elg ja vikkelä puistotäti Tervashonka

Aion tässä artikkelissa käsitellä "lähes puhtoisia" ihmissyöjiä ja kidutusmurhaajia Jarno Sebastian Elgiä ja Terhi Johanna Tervashonkaa. Koska Suomessa olemme, niin todennäköisesti kirjoitus tulee olemaan aika lähellä vihapuhetta, sillä pianhan lutuiset ihmissyöjäali-ihmisemme Elg ja Tervashonka ovat vapaita muutaman vuoden tuomioiden jälkeen. Mutta otetaan nyt kuitenkin riski, sillä ainakin maahanmuuttajat saavat loukata raiskattujen kunniaa Facebookissa, joten miksei allekirjoittanut saisi puhua RELEVANTTEJA FAKTOJA tuomituista ihmissyöjämurhaajista?

Ai niin unohdin sen vihapuhelain, joka siis tekee TIEDOSTA ja MIELIPITEISTÄ tarvittaessa laitonta, mutta eletään silti kuitenkin nyt vaarallisesti ja kirjoitetaan se artikkeli kulinaristeistamme. Tarinamme todelliset sankarithan ovat siis elinkautiseen tuomittu Jarno Elg ja 8½ vuoden tuomioon nuorena tehtynä murhasta tuomittu Terhi Tervashonka. Tapauksen muut ihmisjätteet eli kaksi ihmisjätemurhaajaa jätän vain tähän mainintaan, koska heidän osuutensa oli aiemmin mainittuihin tarinamme pääihmisjätteisiin nähden huomattavasti pienempi niin sanottu apurooli.

Aloitetaan käsittely vesuri- ja puistotöistä tutuksi tulleesta ihmissyöjämurhaaja Tervashongasta. Tervashonka sai siis 8½ vuoden tuomion vuonna 1999, joten vapaus koitti joko vuonna 2007 tai 2008. Ei sittenkään, lepsuilusta tutuksi tullut hyysäri-Suomihan päästää psykopaatti-ihmismurhaajatkin puolella tuomiolla, jos on ensikertalainen. Tervashonka pääsi siis kilttinä tyttönä ehdonalaiseen vuonna 2003. Parantunut Tervashonka likvidoi seuraavan uhrin vuonna 2007 vesurilla. Hovioikeus rätkäisi taposta 9 vuotta kivilinnaa. Huomaatteko, murhatuomio olisi liian kova niin kiltille tyttöselle kuin Tervashonka, jonka taustalta löytyy vain yksi tyhmyyksissään tehty kannibaalimurha! Kaksinkertainen tappaja, ihmissyöjäpsykopaatti Tervashonka erittäin kilttinä ja kuuliaisena tyttönä, vain kaksi päänahkaa vyöllään, pääsi ymmärrettävästi pian vuonna 2011 avovankilaan ja aiemmista murhatöistään tottuneena vesurin varteen puistotätinä. Tervashongalle sattui pian ymmärrettävä työtapaturma ja hän karkasi, vartijoimattomana, kun tietenkin leppoisasta menneisyydestään johtuen oli. Kaikkien elämästään välittävien ihmisten onneksi kyseinen psykopaatti saatiin suhteellisen pian kiinni ja karkumatka painettiin villaisella ilman lisäsanktioita. Tällä hetkellä tuo kyseinen kiltti ja kuuliainen tyttönen on joko vankilassa tai avovankilassa. Mutta ei hätää hyysärit, todennäköisesti pian kyseinen jätekasa on taas vapaana.

Pääkannibaali ja ihmislihaexpertti Jarno Elg on sitä vastoin ilmeisesti edelleen vankilassa, koska hän on istunut nyt noin 13 vuotta ja Suomessa elinkautisen raja on juuri siinä 12-13 vuodessa. Julkisuudessa onkin väläytelty, että koko nuoruusikänsä lääkkeitä ja viinaa sekaisin pämpännyt ahkera satanisti ja ihmissyöjämurhaaja Elg olisi pian vapautumassa, koska on niin yhteiskuntakelpoinen, että Nokian pääjohtajan pesti rätkähtää kuin Manulle illallinen. Tätä ennenhän Elg on ollut varsin tuttu näky avovankilassa ja Hämeenlinnan puistoissa. Ainoa kummastuksen aihe on siinä, että miksi Elg, joka tienaa pakkotyöstään paremmin taskurahoja kuin työtön, ei päässyt oman alansa hommiin eli keittiöpuuhiin? Kannibaalimurhaajasekopää Elg osallistui Tervashongan tavoin vuonna 2011 varsin normaaliin kylmäverisille murhaajille kuuluvaan aktiviteettiin, kun Elg pisti rähinäksi helsinkiläisessä ravintolassa ollessaan avovankilasta lomalla. Ihmisjäte-Jarno pätki kaksi ihmistä ja ihmisportsarin, mutta kyseisen ali-ihmisen puolustukseksi on mainittava, että kyseinen välikohtaus oli todennäköisesti suunniteltu operaatio, jolla Elg sai poliisit hakemaan hänet ilmaiseksi takaisin avovankilaan. Suomessahan ei tunnetusti kannibaalimurhaajatkaan saa lisää tuomiota, jos sattuu vähän ihmisiä satuttamaan lomillaan, joita on enemmän kuin tavallisella duunarilla.

Tämän varsin vaiherikkaan ja lähes viattomien pääosaesittäjien osalta varsin surullisen tarinan lopuksi tuli muuten mieleen liikemies Arto Merisalo, joka sai 6 vuotta linnaa törkeistä lahjusrikoksista ja vastaavista talousrikoksista. Merisalon moka olikin se, että hän ei pätkinyt viatonta ihmistä nakkijonossa teho-osastolle, josta olisi tullut vain jotain 4 kuukautta ehdollista. Näin ollen täytyykin kyllä todeta, että on se Merisalo hirmuinen rikollinen, saihan hän käytännössä saman verran pyttyä kuin Tervashonka lähes viattomasta kannibaalimurhasta, vaikka ei tehnyt kenellekään ihmiselle mitään pahaa! TÄLLAINEN ON TOSITARINA SARVIKUONOJEN MAASTA, SUOMESTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti