perjantai 20. huhtikuuta 2012

ASIANTUNTIJAN ANALYYSI: Suomen kiekkoleijonia viedään 2012 MM-kisoissa lopulta kuin märkää rättiä!

Suomalaiset niin sanotut "hokijanarit" eli "karjalalippispellet" ovat jälleen aivan hekumoissaan, koska Suomi on Suomen omien asiantuntijoiden mukaan kovakin ennakkosuosikki pian alkavissa Suomen ja Ruotsin järjestämissä IIHF:n maailmanmestaruuskilpailuissa. Edellä mainitut vähäpäät eivät itse asiassa tiedä jääkiekon saloista mitään, vaikka todennäköisesti tuijottavatkin jotain säälittävää SM-liigaa maksukanavilta ja fanittavat NHL:n pilleriliigaa munat pystyssä.

Faktinen totuus tulee kuitenkin tässä. Ensinnäkin ne suomalaiset asiantuntijat jauhavat sitä Suomi-hypeä vain ja ainoastaan siksi, että sionistiset riistokapitalistikanavat MTV3 ja Canal+ käskevät. Oikea asiantuntijahan tietää, että Suomella ei ole mitään mahdollisuuksia MM-kultaan, kun muilla kärkimailla on kovatasoiset joukkueet mukana (kuten nyt jälleen on), ja kun Suomella itsellään ei ole (kuten ei taaskaan ole). Ja en siis nyt puhu mistään Sihvosista, jotka eivät tiedä jääkiekosta yhtään mitään pelikirjoineen, vaan niistä niin sanotuista oikeista asiantuntijoista, kuten vaikkapa Juhani Tamminen.

Suomen ainoan jääkiekon supertähden Teemu Selänteen jättäytyminen pois kotikisoista oli viimeinen niitti Suomen menestyshaaveille. Suomen ainoaksi pelastukseksi voisi nousta maagisessa maalivahtivireessä etenevä Pekka Rinne, mutta Suomen maajoukkuetta nyt käskyttävän amatöörivalmentaja Jukka Jalosen papereissa Rinne ei todennäköisesti tule kyseeseen, vaikka putoaisikin vapaaksi, koska "joukkue pitää olla valmis pian", mikä on oikeasti täyttä paskaa. MM-kultaa voittaa nimittäin 95% varmuudella aina se joukkue ja valtio, jolla on PARHAIMMAT YKSILÖT! Tämä on nähty aina, kun MM-kisoissa on useita yksilövahvoja joukkueita, joilla on myös valmennus kunnossa, niin Suomen tapaiset duunarijoukkueet on isketty maanrakoon 100-0!

Suomella on toki pienet mahdollisuudet mitalisijoitukseen, koska mukana on Mikko Koivu, joka on tottunut johdattamaan Suomen mitalisijoille. Mutta Suomen merkittävimpänä urheilun asiantuntijana annan nyt teille kaikille runsaslukuisille lukijoilleni ilmaisen vinkin; SUOMI EI VOITA MM-KULTAA! Hopea on lähes mahdottoman työn takana ja pronssikin on hikisen työn takana. Eli vedot kiinni korkeintaan pronssisijasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti