sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tiukka fakta: Ihmisjäte-Breivik ei juurikaan eroa ns. herjaavista "Facebook-mamuista"!

Me kaikki tiedämme nämä tapaukset:

Andreas Behring Breivik: ABB on nutipää ja vieläpä sionisti!
Ns. "Facebook-mamut": Miksi "Facebook-mamut" julistivat suomalaisille sodan?

Väite näiden tahojen eroamattomuudesta saattaa kuulostaa ensiksi erikoiselta, kun käsittelyssä on kuitenkin 2000-luvun pahamaineisin eurooppalainen joukkomurhaaja ja muutamat sadat Facebookissa toikkaroivat rasistimaahanmuuttajat, mutta tarkastellaanpa kliinisiä faktoja.

Kummatkin tahot ovat RASISTEJA! Toinen taho [kantaväestön edustaja] halveksi maahanmuuttajien sympatisoijia, kun taas toinen taho [maahanmuuttajaryhmä] halveksi kantaväestöä!

Lisäksi kummatkin tahot, kuten rasisteille kuuluu, pitivät vastapuoltaan korkeintaan "eläiminä" [allekirjoittaneesta tuo on loukkaus eläimiä kohtaan, sillä ylimielinen ihmiskunta on maapallon ainoa tunnettu ongelma], jotka ovat tapettavia tai huoria!

Huomaatteko, niin ABB kuin nämä "Facebook-mamut" ajoivat samaa agendaa, mutta eri ryhmittymää vastaan.

Mikä oli sitten näiden rasististen tahojen ero? No ainoastaan se, että ABB kannattaa kantaväestön murhaamista, kun taasen "Facebook-mamut" kannattavat kantaväestön raiskaamista.

Loppuyhteenvetona voidaankin sanoa, että oli kyse sitten nutipää ABB:stä tai kunnianloukkauksia heittelevistä "Facebook-mamu" -ryhmistä, niin kyseessä on SAMAA PASKAA ERI PAKETISSA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti