perjantai 20. huhtikuuta 2012

Führer Adolf Hitlerin muisto täyttää tänään 123 vuotta!

Avasin aikoinaan sionistien omistamaan räkälään, Suomi24:ään, Adolf Hitlerin syntymäpäivistä kertovan relevantin faktuaalisen ja informatiivisen viestiketjuavauksen. Tuo kyseinen asiallisuuden todellinen ylistysviestiketjuavaus poistui eetteristä hetimiten ja jos en aivan väärässä ole, niin sain mahdollisesti jopa pitkän bannauksen kyseisen poistotoimenpiteen jälkeen. Olin muutenkin kyseisessä räkälässä lopuksi kiusan kohteena, koska olin ensinnäkin kyykyttänyt jokaisen sionistiuivelon ja usanistisönkön maanrakoon ja pätkinyt myös (vahingossa) yhden ilmeisesti ylläpitäjän maan rakoon UFO-asioiden suhteen. Suomi24:n suorittama kiusanteko huipentui siihen täydelliseen oikeusmurhaan, että minut bannattiin jälleen ja vain sen takia, että annoin asiallisen, relevantin ja ah niin oikeutetun tukeni Iranin islamilaisen tasavallan suvereenille ja juhlitulle presidentille Mahmoud Ahmadinejadille. Kyseisellä hirmuteolla Suomi24 rikkoi omia käyttöehtojaan ja teki siis de facto rikoksen. En kuitenkaan jaksanut viedä asiaa eteenpäin, sillä olihan se tiedossa, että kun yhdistetään ruotsalaiset kusipäät ja sionistirasistit, niin lopputulos on vain suomalaisen jylhän oikeamielisen ihmisen tappio (esimerkkeinä Paavo Nurmi ja Jarno Mäkinen).

Mutta sitten itse asiaan eli kuuluisan ja suuren Führer Adolf Hitlerin 123-vuotispäiviin! Hitleristä tutusti kerrotaan todellakin paljon pahoja asioita, mutta onko niistä todistamattomista väitteistä lopulta yksikään totta, niin se jää jokaisen lukijan omaan harkintaan, sillä kuten tiedämme, niin holokaustia, natseja tai Hitleriä ei saa tutkia virallisesti kuin siitä lähtökohdasta, että tutkija on valmis huoraamaan sionisteille, yököttävän sionistiaatteen kannattajille, aatteen, jonka YK:n yleiskokous murskaavasti sääti inhaksi rasismin ilmenemismuodoksi ja barbaariseksi paholaisaatteeksi!

Omalta kohdaltani minä allekirjoittanut pidän Adolf Hitleriä mahdollisesti melkoisen suurenakin kunnian miehenä, mutta toisaalta mahdollisesti en. Syy edellä mainittuun on yksinkertaisesti se, että meistä kukaan ei aiemmin mainitsemani tutkimuskiellon takia voi varmuudella sanoa, että oliko herra Hitler sionistirasistien nukke vai suuri Euroopan ja muun muassa Suomen pelastaja? Muun muassa mahdollinen sukukytkös sionisti Solomon Rotschildiin ja kaikki sionistien suorittamat sanelupolitiikat II maailmansodan aikana tekevät Hitleristä sionistien kätyrin ja nuken, mikäli väitteet ja tiedot pitävät paikkaansa. Sitten jos holokausti olisi totta, olisi kyseessä massiivinen rikos. Toisaalta Hitler on de facto relevantisti eläintensuojelun jykevä pioneeri ja esitaistelija, joten Hitler tulee jo siitä hyvästä saamaan osittain todellisen kunnian miehen statuksen. Mutta vain sionistivapaa toiminta voi tuoda Hitlerille todellisen kunnian miehen tittelin, ja koska emme varmaankaan koskaan saa tietää lopullista totuutta, niin minulle allekirjoittaneelle Hitler on aina pienoinen kysymysmerkki.

Entäpä millainen hahmo Führer Hitler on teille hyvät lukijat? Mitä mielipiteitä 123-vuotias Adolf Hitler herättää teissä?

Varmuudellahan me voimme sanoa nimittäin ainakin sen, että Adolf Hitler on muun muassa todennettuun massamurhaaja George Walker Bushiin ja "Sionisti-Haukkoihin" verrattuna todellinen oman kansansa vapahtaja ja patriootti.

Tämän blogin lisäksi keskustelualustaa tälle akuutille aiheelle tarjoaa Suomen viimeisimmän vapaan keskustelufoorumin eli Iltalehden keskustelufoorumi ja sen Ulkomaat -palsta, jonne olen avannut relevantisti tästä aiheesta jylhän ja informatiivisen viestiketjuavauksen:

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=751205

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti