perjantai 20. huhtikuuta 2012

Andreas Behring Breivik on nutipää pelle ja vielä sionisti!

Mitä tästä tällä hetkellä oikeusvalokeilassa paistattelevasta Norjan "lahjasta" maailman ihmisjätepopulaatiolle muuta voi mainita kuin jo artikkelin otsikossa kerrotut termit? No kyllähän näitä haukkumanimiä löytyy, mutta antaapa olla, sillä jokainen sana, joka on kulutettu tämän ABB:n hyväksi, on jossain määrin liikaa. Ei ole muuten sinällään yllätys, että ABB on kotoisin Norjasta, sillä Norjahan on yksi sairaimmista valtioista koko maapallolla systemaattisine hiihtodopingeineen ja vaikenemisineen!
Nutipää sionisti itse!

Toisaalta Norjaa ei  voi kokonaan tuomitakaan, sillä Norja on tunnetusti ainakin aiemmin ollut sionismin vastaisen taistelun edelläkävijä länsimaissa, jonka lisäksi etenkin norjalaisia huippukirurgeja Mads Gilbert ja Erik Fosse on kiittäminen uraauurtavasta tarkkailutoiminnasta laittoman Israelin laittoman massamurhaoperaation ja laittoman hyökkäyssodan eli Operaatio Valetun lyijyn aikana. Ilman näitä urheita norjalaisia puolueettomia kirurgeja me maailman oikeudenmukaiset kv. oikeuden lakeja rakastavat ja kunnioittavat ihmiset emme olisi kuulleet kaikista laittoman Israelin laittoman valtion suorittamista hirmuteoista, kuten yli 400 lapsen ja imeväisen massamurhasta, systemaattisesta lapsi-ihmiskilvetyksestä, järjestelmällisestä kollektiivisesta kostosta ja tietoisesta käskytetystä mielivallasta vain noin kahden viikon aikana!

Mutta lähtökohtaisesti kuitenkin Andreas Behring Breivik on jonkin lainen malliesimerkki SIONISMIN ja NORJAN PAHUUDESTA! Ei kuitenkaan pidä unohtaa sitä mahdollisuutta, että ABB saattaa olla sionisti-illuminatin mielenhallintatoiminnan uhri tai muun manipulaation uhri. Vaikka emme tiedäkään koko totuutta ABB:n takana, niin huomaatteko hyvät ihmiset, että kaikki tiet johtavat kuitenkin tälläkin kertaa SIONISMIIN, tuohon YK:n yleiskokouksen säätämään RASISMIN RIETTAASEEN ILMENEMISMUOTOON!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti