tiistai 24. huhtikuuta 2012

Eurooppassa mamut raiskailee lapsia - Isossa-Britanniassa kopio-Breivik! PÄÄTTÄJÄT TEHKÄÄ JOTAIN SAATANA!

Käytännössä joka päivä kuullaan Euroopan eri kolkista, kun maahanmuuttajat, useimmiten muslimimaahanmuuttajat, ovat hyväksikäyttäneet ja raiskanneet kantaväestön lapsia! Tuomiot näistä kammottavista rikkomuksista on ehdollista, kuukausia vankilaa tai muutama vuosi pyttyä! Eli ihmisjätteet saavat raiskata lapsiamme, se on Euroopan hyysäävien vallanpitäjien viesti, FAKTISESTI!

Esimerkki 1
Esimerkki 2

Samaan aikaan kasvavalla kiihko-oikeistolaisten joukolla on suuri sankari, norjalainen massamurhaaja nutipää-Breivik, jonka oikeudenkäyntiä käydään tarkoin seurattuna Norjassa. Sinällään äärioikeiston vihan ymmärtää, kun muistaa päättäjien hyysäysinnon maahanmuuttajalapsenraiskaajien edessä, vaikka Breivikin tekoa täysin viattomia vastaan, ei voikaan missään nimessä ymmärtää. Eihän maahanmuuttajaraiskaajat ja ABB nimittäin EROA JUURI MITENKÄÄN TOISISTAAN!

Toisin sanoen Eurooppaa kunnioittamattomien irrelevanttien ihmisjätteiden suorittamat irvokkaat raiskaukset ja hyväksikäyttö jatkuu, päättäjien kyltymätön hyysäysinto kasvaa ja se tarkoittaa samalla myös sitä, että uusien "breivik-hörhöjen" kasvualusta kukkii, kuten viranomaistietojen mukaan ilmeni äskettäin Yhdistyneessä kuningaskunnassa eli tuttavallisemmin Isossa-Britanniassa, jossa viranomaiset ilmoittivat vakavasta Facebook-uhkauksesta muslimeja kohtaan.

Kenny Holden niminen hörhö päästeli nimittäin lauantaina 21.04.2012 internetissä hieman liian kiihtyneenä tuntojaan Andreas Behring Breivikin vanadevessä ja sehän tietenkin aktivoi viranomaiset nopeaan vastaiskuun. Euroopan unionin kuuluisa totuuden ja faktan tarvittaessa kumoava vihapuhelaki tuli siis tarpeeseen, joskin toki tämän rikkomuksen jälkeen olikin ihan aiheellista ottaa uhkailija hetkeksi pyttyyn rauhoittumaan.

Kenny Holden (sensuroitu versio):
"Got a pipe bomb just 4 ocean road and the stinken ******* off the wood bine kaboob u stinking ***** GOD WILL SORT U ALL OUT U IN BREAD ******* - GIVE ME A GUN AND AL DO U ALL OSLO STYLE ! FACT BANG BANG KABOOM FACT EDL NFS !"
[Lähde/source: The Sun]

Mutta kenen tai keiden vika tämä Kenny Holdenin purkaus perimmäisesti oli? Ei Kenny Holdenin, ei edes Andreas Behring Breivikin, vaan Eurooppaa kunnioittamattomien lapsia raiskaavien ihmisjätteiden ja ennen kaikkea hyysäyspolitiikkaa rakastavien poliittisten päättäjien! TEHKÄÄ SIIS PÄÄTTÄJÄT JOTAIN JA LOPETTAKAA VÄKIVALTA, KUN AVAIMET OVAT KÄSISSÄNNE! Tai hyysäävän toimintanne jatkuessa ABB:n ja KH:n kaltaiset hullut saavat jälleen uutta virtaa lähteä yhden miehen sotaan todennäköisesti vielä VIATTOMIA VASTAAN, ja sellainen sota on edellä mainittujen sekopäiden lisäksi aivan yhtä paljon teidän superhyysääjien syytä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti