keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

HIRVITTÄVÄ agressio viatonta tyttöä kohtaan Varkaudessa - Päättäjät ja viranomaiset SORMI PERSEESSÄ!

Tänään jälleen kerran ihmisjäteaines keräsi satoaan, kun Varkaudessa joku väkivaltainen sekopää suoritti agression, jollaista IHMINEN EI KOSKAAN VOISI TOTEUTTAA! Tuo kyseinen ihmisjäte ja ali-ihminen puukotti täysin viattoman ohikulkijan eli rauhallisesti ystäviensä kanssa pyöräilleen aikuisiän lähellä olleen tyttösen. Kaiken lisäksi kyseinen puukotus kuulemma vain siksi, että tuo puukon kanssa heilunut jätekasa pääsisi mielisairaalaan! Jos ihmiskuntaa vastaan voi rikkoa yksittäisellä rikoksella, niin tämä kyseinen rikos on malliesimerkki rikoksesta ihmiskuntaa ja etenkin Suomen yhteiskuntaa vastaan!

Samaan aikaan päättäjämme ja viranomaiset ovat suoranaisesti SORMI PERSEESSÄ hyssyttelemässä ja hyysäämässä näitä väkivaltarikollisia ja peittelemässä heidän tekojaan! Minä kysyn nyt, että keitä te olette, te päättäjät ja viranomaiset, jotka vuodesta toiseen hyysäätte näitä paskaläjiä? Eikö viranomaisissa, syyttäjissä ja päättäjissä ole miestä ja naista EROAMAAN TEHTÄVISTÄÄN, jos tällainen mielivalta jatkuu vailla vaikutusmahdollisuuksia?

Nyt on aika muutoksen, muutoksen, joka ANTAA UHRILLE JA UHRIN OMAISILLE ARVON ja väkivaltarikolliselle vain ja ainoastaan PÄÄSYLIPUN HELVETTIIN!

Tämän kammottavan ja barbaarisen uutisen jälkeen hyvä lukija voit kunnioittaa uhria ja kaikkia tuhansia uhreja allekirjoittamalla adressin väkivallan kitkemiseksi! Suomen valtion omistajien eli kansan ainoa mahdollinen vaikutuskeino Suomen paskalakia vastaan on nimittäin RYHMÄVOIMA, voimista mahtavin:
http://www.adressit.com/vakivaltarikollisuus_lopetettava_koko_maailmasta

SUURET OSANOTTONI VARKAUDEN TAPAUKSEN UHRILLE JA OMAISILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti