lauantai 21. huhtikuuta 2012

Suomi24, sensuurivikainen sionistiomisteinen ruotsalaisräkälä!

Huomasin Suomi24:n suosituimmalla palstalla eli Maailman menoa -palstalla viestiketjuavauksen, jossa kyseltiin Andreas Behring Breivikin sionistitaustasta. Kyseisessä viestiketjuavauksessa oli todisteena asiallinen ja relevantti artikkelini "Andreas Behring Breivik on nutipää pelle ja vielä sionisti!".

Kyseinen edellä mainittu avaus todisteineen avattiin Maailman menoa -palstalle 20.04.2012 aamupäivällä. Myöhemmin kyseinen avaus poistettiin törkeästi 20.04.2012, kello 21:00 jälkeen. Siis avaus, joka sisälti aiemmin linkittämäni asiallisen ja ihmisjäte-Breivikiä arvostelevan faktapitoisen artikkelin ja kirjoittajan kysymyksen Breivikin sionistitaustasta.

Linkki kyseiseen avaukseen: http://keskustelu.suomi24.fi/node/10600797

On täysin selvää, että Suomi24 menetteli jälleen kerran omien sääntöjensä vastaisesti. Mikä voisi olla syy tuollaiseen hirmutekoon ja agressioon? Alapuolella analysoin tilanteen suvereenisti ja takaan, että vähintään yksi analyysiosa-alue johti kyseiseen agressioon ja mielivaltaan, ehkäpä jopa useampi.

  • Yksi mahdollinen syy Suomi24:n ylläpidon suorittamaan mielivaltaiseen agressioon asiallista kirjoittaa kohtaan on allekirjoittanut itse. Suomi24 vihaa URHEILU-TIETÄJÄ -tunnusta yli kaiken ja siksi joku viaton kirjoittaja on voinut joutua agression kohteeksi pelkästään siksi, että linkitti minun kunniakkaan ja jylhän blogini artikkelin tuon räkälän keskusteluihin.
  • Yksi erittäin todennäköinen mahdollisuus on linkitetyn artikkelin sisältämä faktuaalinen todistelu rasismiaate sionismin pahuudesta. Suomi24:n ylläpidolle on usein ollut liikaa, kun joku puolueeton kirjoittaja on todennut laittoman Israelin hirmuteot muun muassa lapsia kohtaan.
  • Lisäksi yksi mahdollinen syy tässä artikkelissa käsitellyn kirjoituksen mielivaltaiseen poistoon voi olla 100% todennetun Norjan hiihtodopingin mainitseminen ja ylipäätään NATO-Norjan leimaaminen de facto oikeutetusti ja perustellusti sairaaksi valtioksi. Ruotsalaisena räkälänä tunnettu Suomi24 on nimittäin näiden vehkeilijöiden otteessa.
  • Viimeisin vaihtoehto on sitten tietenkin joku tai jotkut yksittäiset sönköt kyseisellä Maailman menoa -palstalla, jotka ovat mahdollisesti paskahousuina ilmoittaneet kyseisen asiallisen avauksen asiattomaksi, jonka seurauksena joku osaamaton märkäkovaylläpitäjä tahi -moderaattori on toiminut ilman sen tarkempia tarkasteluja. 

On siis sanomattakin selvää ja täysin todennettua, että Suomi24 on todellinen sensuurinatsila ja ruotsalainen räkälä, jonka ainoa tehtävä on sisältää 99% paskaa ja 1% asiaa, joka sensuroidaan heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti