keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Suomalainen sosiaalitoiminta "yllättäen" epätasa-arvoista!

Käskytin "vakoojan", jonka tehtävänä on tarkkailla silmillään ja korvillaan relevantisti kantaväestön ja maahanmuuttajien tukiasioita, asialle ja sain jo heti kättelyssä mielenkiintoista dataa.

Tapahtuipa näin suomalaisessa sosiaalitoimistossa.

Maahanmuuttajamies tai pikemminkin lapselta näyttävä Afrikan hetelmä tuli sosiaalitoimistoon kyselemään toukokuun alussa, että koska tulee rahaa tilille. Sosiaalitäti sitten selitti, että kun on haettu vasta huhtikuun loppupuolella, niin käsittelyyn saattaa mennä kaikkiaan 7 arkipäivää. No nyt oli kuitenkin todella dramaattinen ongelma, sillä Afrikan lahjalla Suomelle ei ollut enää rahaa tilillä.

Kerrotaanpa ensin tästä "miehestä", joka näytti pojulta, mutta ilmeisesti siis kuitenkin oli täysi-ikäinen. Niin sanotut merkkivaatteet ja vieläpä sellaisiin "gangsta-vaatteisiin" päin päällä. Sen lisäksi kyseisellä juipilla oli haluja esitellä hienoa kosketusnäyttökännykkäänsä, vaikka ei sillä mitään oikein tehnytkään. Kyseisen kännykän merkki ei ole tiedossa, mutta "kalliimmasta" päästä kuitenkin.

No palataanpä tämän rakkarin (siis vaatteiden perusteella rakkari ainakin) rahattomuuteen. Onhan se nyt helvetin vakava asia, että joku nulikka on vapun, tuon vittupäiden juhlan, jälkeen rahattomana. Eipä siis muuta kuin sossutäti soittamaan korkea-arvoisemmalle sossutädille ja supi supi voisiko tämän Afrikan hetelmän hakemuksen käsitellä nopeasti, jotta "miekkonen" saa päätöksen ja rahat jo heti huomenaamulla.

NO TOKKIINSA SE KÄVI!

Sitten vielä täytyy todeta, että kun suomalainen jäyhä karpaasi, joka on tuonut aikoinaan vuosia veroja Suomelle, meni viemään hakemukseensa yhtä suuren summan käsittävää laskua, jonka eräpäivä tulee vastaan heti eikä viidestoistapäivä, niin sossutäti (sama aiempi sossutäti) tiskillä kertoili, että voipi mennä vielä aika kauan ennen kuin lasku maksetaan. SE SIIS SIITÄ TASA-ARVOSTA. IRSTAS EPÄTASA-ARVO JYLLÄÄ!

No kyseinen jäyhä suomalainen karpaasi sitten siihen, että vittuako kiinnostaa, maksakaa sitten niitä laskun maksamatta jättämisestä syntyviä huomautuslaskujakin kunnan rahoilla, kun on niin kiva tuhlata kunnan rahoja tekemällä EPÄTASA-ARVOISIA päätöksiä maahanmuuttajien laskuun.

Mutta mitä tästä opimme? Tuhlaa sossurahasi heti, laita kenkälankkia naamaan ja mene luukulle itkemään tonnin Armanit päällä ja satasen kännykkä näpeissä, niin takuulla tullee rahhoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti