torstai 3. toukokuuta 2012

Poliisi aloittaa viharikostutkimuksen Facebookissa julkaistun tiliotteen perusteella - Mahdollisen murhan tutkiminen ei sen sijaan nappaa edelleenkään!

Suomen kantaväestöön kuuluva kansalainen julkisti Facebook sivuillaan tiliotteen, josta ilmenee maahanmuuttajan saamat pöyristyttävän suuret avustukset. Julkistettu asiakirja lienee aito, koska syyttäjät ja poliisit ovat heti täpinöissään tutkimassa asiaa. En ota sen enempää kantaa itse tapaukseen kuin vain sen, että sosiaalialan mielivalta on Suomessa tosiasia, sillä SOSIAALIHUOLLON EPÄTASA-ARVO tunnetusti kukoistaa, kun vastassa on kantaväestö ja maahanmuuttaja!

Mutta poliisilla ja oikeuslaitoksella, jonka varoja kyseenalainen istuva Kataisen alasajohallituksemme on vähentänyt, näyttää olevan vähennyksistä huolimatta paljon luppoaikaa, kun tällaisiin edellä mainittuihin olemattomiin viharikostutkimuksiin riittää aikaa oikein suuremmissa määrin.

Siksipä esitänkin tyrmistyneenä kysymyksen Suomen viranomaistahoille virolaisen Kalev Vahtrasin mahdollisen murhan tutkimatta jättämisestä? Kalev Vahtrasin tapaus tuli tunnetuksi Estonian turman jälkeisinä vuorokausina, kun pelastuneiden luetteloon nimetty alilämpöpotilas Vahtras katosi sairaalapedistään ja löytyi myöhemmin ruhjoutuneena ja kuolleena Suomen rannikkovesistä.

Viranomaisia, jotka itse ilmoittivat Kalev Vahtrasin vaimolle miehen pelastumisesti, ei kuitenkaan kiinnostanut  asian tutkiminen, vaan Vahtras nimettiin hukkuneeksi Estonian turmayönä. Siis siitäkin huolimatta, että virallisen tutkimuskomissio JAIC:n tähtitodistaja Silver Linde oli Vahtrasin huonetoveri, viranomaiset itse ilmoittivat Vahtrasin sukulaisille pelastumisesta ja sairaalan ylilääkäri muisti alilämpöpotilaan hämärän ruotsalaiskyydityksen helikopterissa!

Miksi näin siis toimittiin tai pikemminkin jätettiin toimimatta, vaikka Estonian miehistön jäsen Kalev Vahtras on todennetusti ja tunnetusti kuollut hyvinkin oudoissa olosuhteissa ja löydetty pahoinpitelyhaavoin Suomen rannikolta? Miksi Suomen viranomaistahoja ei ole kiinnostanut tutkia aihe- ja dokumenttitodisteiden perusteella selvää henkirikosta? Ei edes silloin, kun Spiegel TV:n saksalaistoimittajat kyseistä toimenpidettä vaativat todisteiden kera.

Tämän Vahtrasin esimerkkitapauksen myötä on toki ilmeistä, että Suomessa on viranomaisten mielestä normaalia, että merihaverista pelastuneet ja myöhemmin sairaalassa hoidetut potilaat kuolevatkin ruotsalaisten suorittamien pimeiden helikopterikyyditysten aikana Suomen rannikkovesiin. Allekirjoittaneen mielestä edellä mainittukaan ei ole normaalia, mutta etenkään se ei ole ihan normaalia, että sairaalapedistä kadonnut merihaverista pelastunut ihminen löydetään Suomen rannikolta pahoinpideltynä ja hukkuneena.

Viranomaisten mukaan edellä lueteltu akti on normaalia, joten pieni viaton kysymys herää, että miksi asia on näin? Entäpä jos tuo uhri ei olisikaan ollut Estonian miehistön jäsen Kalev Vahtras Virosta, vaan vaikkapa Estonialla matkustajana ollut Afrikan hetelmä, jonka tietoja joku on mahdollisesti levitellyt? Olisiko silloin tutkinta ollut tehokkaampaa? Ei, kun hetkinen, olisiko tutkinta silloin ylipäätään suoritettu?

Tässä relevantissa blogissani käsittelen hyviä ihmisiä kohtaan suoritettavista agressioista irstaimpia, VÄÄRYYTTÄ ja PAHUUTTA. Myös Kalev Vahtras oli tiedon mukaan hyvä ja rehellinen ihminen. Siksipä tämä Kalev Vahtrasin hämärä kuolema ja kyseinen hämärän kuoleman mielivaltainen viranomaiskäsittely on jälleen uusin todiste kyseisistä riettaista arvoista!

Miksi jonkun ihmisen tiliotteen julkistaminen herättää poliisit eloon donitsihöyryistään, mutta jonkun ihmisen epäselvä kuolema ei saa minkäänlaista liikettä aikaiseksi? KERTOKAAPA SE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti