torstai 8. marraskuuta 2012

Nyrkillä tapettavat lapsenraiskaaja-Laakkoset sun muut jätteet

Lainaus Vantaan käräjäoikeuden julkisesta selosteesta (12/3877) / R 12/2891:


Kohdat 15 ja 16

Käräjäoikeus on katsonut Laakkosen syyllistyneen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja raiskaukseen 9.-10.3.2012.
Laakkonen on tutustunut  internetin keskustelupalstalla 14-vuotiaaseen asianomistajaan, jonka kanssa Laakkonen oli käynyt sisällöltään seksuaalisia keskusteluja ja pyytänyt asianomistajaa  tapaamiseen. 
Tapaamisessa Laakkonen  oli pakottanut asianomistajan sukupuoliyhteyteen käyttämällä häneen kohdistuvaa väkivaltaa. Laakkonen oli asuintalonsa kellarissa riisunut asianomistajan vaatteet, kääntänyt tämän lattialla  väkisin vatsalleen, pitänyt käsistä kiinni ja ollut asianomistajan kanssa suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä tämän sanallisista kielloista huolimatta. 
Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö oli asianomistajan ikään, teon suunnitelmallisuuteen ja asianomistajan seksuaaliseen itsemääräämisoikeuden loukkaukseen nähden myös kokonaisuutena arvostellen törkeä. 
----

Laakkonen ei ole käräjäoikeudessakaan osoittanut mitään katumusta teoistaan.

Sovitaanpa niin bakteerieliö, paskaolio ja jätekasa, että seuraavaksi otat sinne kellariin raavaan miehen. Sitten katsotaan kuinka nopeasti kadut ja monta nyrkin iskua kaltaisesi jätekasa kestää ennen kuin makaat säkissä. Veikkaan, että "Tosimies vastaan Laakkonen" -tilanne on  ohi alle minuutissa, eihän tuollaisen paskaolion niittamiseen tarvita edes miestä, aikuinen nainenkin riittää, nyrkillä tapettavat jätekasathan eivät nimittäin ole mitään tunnustettua eliömuotoa, pelkkää jätettä (jos sitäkään).

Hyvät ihmiset ja lukijat, lopetaanpa jätekasojen hyysääminen ja lopetetaan väkivalta allekirjoittamalla:

http://www.adressit.com/vakivaltarikollisuus_lopetettava_koko_maailmasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti