sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Väkivaltarikollisuus on LOPETETTAVA VÄLITTÖMÄSTI!

Valtiovallat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta YMMÄRTÄVÄT ja USKOVAT paskaisten väkivaltarikollisten paranemiseen tai vähintäänkin siihen, että ihmisyys tarkoittaa sitä, että aina on annettava uusi tilaisuus! Tällaisia paskavaltioita esiintyy etenkin juuri Euroopassa ja jopa Yhdysvallat voidaan laskea sellaiseksi, vaikka siellä onneksi useissa osavaltioissa on jopa kuolemantuomiot käytössä!

Sen sijaan esimerkiksi Venäjä tai vaikka Thaimaa ja sen kaltaiset valtiot ovat jo suhteellisen ankaria valtioita rikollisille, mutta siellä sikiää taasen hirvittävä korruptio, jolla tasapuolisuus on tuhottu. Sitten on esimerkiksi Singaporen kaltaisia mallivaltioita, jossa pytty alkaa helähtämään jo tyyliin kadulle sylkäisystä, mutta eipä Singapore ja kumppanitkaan ole vielä mitään rikollisuuden lopettajavaltioita.

Monissa islamia pääuskontonaan kunnioittavissa valtioissa on todella kovat tuomio tietyissä rikoksissa, kiitos Sharia-lain, mutta näissä maissa yleensä naisen ja lasten asema on täysin kestämätön! Länsimaista ja islamilaista lakia yhdistelevä Iran on ehkäpä ainoa valtio edellä mainitun tyyppisistä valtioista, joissa asiat ovat suhteellisen hyvin, mutta sielläkin ollaan kaukana ihanteista!

Mistä valtiosta saamme sitten oivan esimerkin siitä, millaista lakia koko maailmaan pitäisi säätää? Emme suoranaisesta mistään, mutta KUNNIAN MIES Saddam Husseinin Irak on lähimpänä totuutta! Irakin lait olivat Saddam Husseinin aikaan maailman parhaimmat! Rikolliset eivät juhlineet ja valtiolliset kuolemanpartiot toimivat kaduilla! Loppuaikoina Irakissa ei käytännössä ollut rikollisuutta, näin voidaan sanoa! Ainoa ongelma Irakin tapauksessa oli Hussein Al-Tikritin suvun lievä itsevaltaisuus. Edellä mainittu tarkoittaa siis nepotismia ja tietynlaista korruptiota.

Mutta maailman rehellismieliset kansat pelastava asia onkin nimeämäni "Saddam Husseinin oikeuslinja" yhdistettynä niin sanottuun "länsimaiseen demokratiaan"! Alapuolella kaavio:

Saddam Husseinin kuolemanpartiot+Yhdysvaltain lait+Suomen valtiokoneisto = Väkivaltarikolliset ihmisjätteet nappi otsaan ja rehelliset hyvät ihmiset ilakoi!

Miksi näin ei tapahdu? Vaadin vastauksia päättäjiltämme! Miksi väkivaltarikolliset ihmisjätteet/ali-ihmiset ovat tärkeämpiä kuin heidän uhrinsa, ihmiset?

Allekirjoita adressi ja vaikuta! Hyysäritoiminnan loppu on ihmisyyden ja oikeuden paluu!

http://www.adressit.com/vakivaltarikollisuus_lopetettava_koko_maailmasta

2 kommenttia:

  1. Sinä et taida ymmärtää ihmisestä ja maailmasta yhtään mitään?

    Voit kirjoittaa hienot rikoslait, rakentaa vankilat ja palkata poliisipartiota miljoonittain valvomaan ihmisten elämää. Et saa tällä tavalla parempaa maailmaa.

    Vankila on yhteiskunnan alkeellisuuden merkki. Jos kaikkia ihmisiä pitäisi rangaista heti pienistä teoista ja väkivaltaisuuksista tapettava niin meillä alkaa pian oikeisjärjestelmä tukkiutumaan, vankilat täyttymään ja ihmisiä tapetaan. Mikään ei ole silti parantunut ja yhteiskunta tuottaa näitä sairaita yksilöitä.

    Ihminen on yhteiskunnan tuote. Se oppii ympäristöstään. Jos se oppii väkivaltaisuutta sen on ympäristön vika, ei kyseisen alkeellisen ihmisen.

    Maailman meno on parantunut sen takia, että ihmiset osaavat lukea ja pääsevät kouluun. Mitä enemmän koulutettuja ja järjellä ajattelevia kansalaisia meillä on sitä paremmat ovat oltavat. Koulussa saa edes jonkin verran informaatiota muusta maailmasta, oppii käyttämään aivoja (ehkä) ja elämään yhteistyössä muiden kanssa.

    Kun saadaan ihmiset viisaammiksi niin tämä maailmakin muuttuu viisaammaksi. Pyri maksimoimaan viisaus. Lait ja säännöt eivät tätä maailmaa paranna vaan viisaus.

    VastaaPoista
  2. Paljon oli sinulla asiaa, sinällään ihan hyvää, mutta ei kyllä tähän liittyvää.

    Mietihän sinä itse tätä. Jos väkivaltarikolliset tuhotaan, niin mistä niitä tulee sen jälkeen? Tuleeko sinusta tappaja tai raiskaaja, jos oikeat tappajat ja raiskaajat tuhotaan? Ei tule, jos olet vakaa ihminen, eikä tule naapurin vakaasta Tepostakaan.

    Meillä on tästä olemassa myös esimerkki eli mainitsemani Irak. Siellä ei "käytännössä ollut" rikollisuutta, mitä nyt tietenkin Saddam Husseinin väen "rikokset".

    Eli kyllä väkivaltarikollisuuteen pitää vastata voimalla, ei hyysäyksellä.

    Niin ja vaikka viisaus on hyvä asia, niin viisaus ei ikinä tavoita kaikkia ja siksi väkivaltarikollisia sikiää meidän hyvien joukossa!

    VastaaPoista