tiistai 24. huhtikuuta 2012

Suomalaisen ihmisjätehyysäämisen superesikuva, Jammu-setä!

Vanha mies kuolee hoitokodissa hoitajien ja tarvittaessa myös vartijoiden hoitamana vuonna 2012. Hyvä ja yleensä ansaittu kuolema siis vanhalle ihmiselle, kuten yleensä kuuluukin. Mutta tässä tapauksessa kyseessä onkin Antti Veikko Ilmari "Jammu-setä" Siltavuori, tuomittu lapsen hyväksikäyttäjä, lapsenraiskaaja, pedofiili, lapsenpolttaja ja lapsenmurhaaja! Siinä on sellainen CV, että hieman lepsummassakin valtiossa tulisi vähintään ikuinen pyttytuomio vailla mahdollisuutta armoon, mutta ei Suomessa! Ehei missään nimessä, Jammu-sedälle piti tietenkin tarjota hyvä vanhuus, parempi kuin monella muulla rehellisellä kansalaisella koskaan!

Se on karu totuus, että tälläkin hetkellä lukuisat hyvät ja rehelliset ihmiset asuvat puistoissa ja penkeillä ilman asuntoa, rahaa, ruokaa ja valtiovallan tukea. Mutta eihän sillä nyt niin suurta väliä ole, kunhan meidän sympaattinen lapsen massaraiskaaja, pedofiilimurhaaja ja psykopaatti Jammu-setä vain saa kuolla arvokkaasti. Ja todennäköisesti vielä niin, että hoitajat kirjoittavat mukavat vaitiolovelvollisuuslaput ja vartijat tarvittaessa vartijoivat kultakimpalettamme!

Edellä mainitut faktuaaliset totuudet vaikuttavat jopa suomalaisiin paskalakeihin tottuneista suomalaisista uskomattomilta, mutta ajatelkaapa, jos jonkun oikeusvaltion väki kuulisi niistä, niin silloin "oikeusmurha"-termi olisi pientä kyseisten ihmisten ajatuksissa. Jammu-sedän hyysääminenhän on itsessään suuri rikos, rikos ihmisyyttä ja ihmiskuntaa vastaan, väittäisin. Ja syyllinen on tietysti Suomen oikeuskäytäntö, jota ei jostain syystä saada muutettua, vaikka todistetusti joka gallupeissa yli 90% kansasta vaatii huomattavasti ankarampia rangaistuksia.

Mikä olisi sitten ollut Jammu-sedälle oikea rangaistus? Edes se, että Jammu-setä olisi jätetty paskat housuissa nääntymään, olisi tuonut pientä arvoa kyseisen ihmisjätteen uhreille, mutta ainoa oikea rangaistus tuollaiselle ihmispedolle ja ihmisjätesaastalle olisi tietenkin ollut "silmä ja hammas silmästä" -tyylinen rangaistus. Tarkoitan siis sellaista rangaistusta, että ensin jotkut "adebisit" raiskaamaan Jammua kaksi viikkoa 24/7-tehokkuudella perseeseen ja sen jälkeen tynnyri tyhjäksi ja tuomittu sullotaan sinne. Lopuksi bensaa päälle ja elävältä polttaminen. Siis se sama, jonka ihmisjäte ja -peto Jammu teki viattomille lapsiuhreilleen!


Joku edellä mainitusta tuomiokuvaelmasta kavahtanut hyysäri nyt tietenkin asettaa vasta-argumentin, että ei maailmasta löydy ihmisiä toteuttamaan tuollaisia tuomioita, vaikka laki niin velvoittaisikin. Väittäisin, että ainakin jostain islamilaisista maista löytyy helpollakin, koska siellä on sharia-laki käytössä, mutta vaikka ei löytyisikään, niin hyysäri häviää. Nimittäin nykypäivänä voidaan rakentaa vaikka robotit toteuttamaan tuomiot. Toisin sanoen päättäjähyysärien selitykset ei auta! Se on vain tällaisen oikeudenmukaisuutta ja tasapuolisuutta kunnioittavan ihmisen pakko uskoa, että Jammu-sedän kaltaisia ihmispetoja halutaan hyysätä.

Sanokaa hyysärit se vain niille kahdelle pikkutytölle ja pikkutyttöjen sukulaiselle, joiden elämä on ollut yhtä helvettiä samaan aikaan, kun Jammu-setää on paapottu! Suomalainen ja länsimainen ihmisyys on sitä, että  ihmisjätteitä eli murhaajia, pedofiileja ja muita väkivaltarikollisia hyysätään ja rehellisesti elävät sekä uhrit unohdetaan. SE ON SANOINKUVAAMATON HÄPEÄ!

3 kommenttia:

  1. Melkein ärsyynnyin tekstisi paskasta sisällöstä, kunnes tajusin olla ruokkimatta rölliä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi ärsyynnyt, kun lapsenraiskaajan, lapsenpolttajan ja lapsenmurhaajan hyysäämisestä kerrotaan faktoja?

      Näin rehellisestä ihmisestä tuntuu kummalliselta.

      Oletko rölli? Ok, outo nimi suomalaiselle.

      Poista
  2. Niin totta! Äklö-Jammun teot eivät unohdu ikinä! :-( Olin itse noiden tyttöjen lähes naapuri ja melkein saman ikäinen. Kyllä tarvittais PALJON kovempia rangaistuksia Suomessa.

    VastaaPoista