sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ampuma-aseet [lue: tappoaseet] kiellettävä tavallisilta ihmisiltä!

Ampuma-asekeskustelu johtaa yleensä aina lopputulokseen, jossa ampuma-aseita puolustelevat sekopäät alkavat agressiivisesti uhkailemaan ja valehtelemaan. Sellaisen debatin  jälkeen herääkin asiallinen kysymys, että miten ihmeessä valtiovalta voi myöntää aselupia sellaisille hulluille? Lienee automaattisesti selvää, että vähintään 95% ampuma-aseilla pelaavista tavallisista tallaajista on loppupeleissä mieleltään epävakaita tappamisesta pitäviä mielipuolia, koska aseet on tehty tappamiseen.

Irrelevantteja tappoaseita kuvassa

Edellä mainittuun perustuen allekirjoittaneen kaltaiset rauhanomaiset pasifistit, jotka rakastavat kansainvälisen oikeuden lakeja, kansainvälisiä hyveitä, Suomen perustuslakia ja jykevää rauhaa, ovat luonnollisesti huolissaan omasta ja läheistensä suvereniteetista, kun Suomen kaduilla voi koska vain tulla vastaan vakaumuksellinen asehörhö, joka pienestä kilahduksesta voi vetää tappoaseensa povitaskustaan kohtalokkain seurauksin. Tai entäpä aseella metsässä heiluva huvimetsästäjä, eläinkunnan murhaaja, joka "vahingossa" ampuukin rehellismielisesti metsikössä käyskentelevän kansalaisen?

Ei kuitenkaan pitä unohtaa, että on myös asiallisia ampuma-aseharrastajia eli aseurheilijat, viranomaiset ja maanpuolustajat pois lukien tietenkin sotilaallisiin hyökkäyksiin osallistuvat usein rikolliset vapaaehtoiset sotahullut asehihhulit. Mutta kyseinen edellä mainittu ylevä ryhmä on todellakin oppositiossa!

Siksipä vaadinkin konkreettisia tekoja ja toimenpiteitä, jotta kaikilta "huvikäyttäjiltä" poistetaan aseet väkipakolla uuden lain nojalla. Itse asiassa YK:n peruskirja de facto kieltää aseet, joilla voidaan aloittaa laiton YK:n peruskirjan vastainen agressio. Kuten tiedämme, kaikki laittomat sodat ja useimmat murhat sekä muut laittomuudet ovat peräisin ampuma-aseiden olemassaolosta. Siksipä on EHDOTTOMAN tärkeää, että kaikki turhat ampuma-aseet kerätään pois, jonka seurauksena kymmenet tuhannet ihmiset selviävät väkivallan syövereistä hengissä ja vahinkokuolemilta, ja jo pelkästään Suomen mittakaavassa!

Suomen on nyt siis aika olla esimerkki koko maailmalle ja estää jatkossa muun muassa ylimielisten metsästäjien barbaarimainen irstastelu relevanttia eläinkuntaamme kohtaan. Itse lasken metsästäjät suoraltaan ihmiskunnan alimmaksi pohjasakaksi, itse asiassa murhaajiksi, sillä eläimet ovat ylevintä, mitä maapallo päällään kantaa!

Aina, kun tulee kyseeseen huvimetsästäjät, niin harmittelen 1940-luvun tapahtumia, kun Natsit hävisivät ja samalla eläinten kunnioitus kuoli. Nyt olisi Suomen, Adolf Hitlerin kaavaileman susien massiivisen suojelualueen, jälleen aika palauttaa eläinten kunnioitus huippuunsa ja pistää säälittävät pelkurimaiset huvimetsästäjät ja muut asehörhöt järjestykseen!

Ja mitä tulee sitten välttämättömään eläinkantojen harvennukseen, jonka aina mielipuoliset metsästäjät ottavat esille vastaväitteenä, niin  kyseiset toimenpiteet kuuluvat tietenkin valtiovallalle ellei metsistämme löydy tarpeeksi petoja pitämään tärkeää eläinkunnan voimatasapainoa yllä.

Olkaamme siis toiveikkaita, jotta vähintään 10 vuoden päästä meidän suomalaisten ainoat juhlitut asemiehemme ja -naisemme ovat urheiluampujat, poliisit ja maanpuolustajat!

Tässä vielä linkki relevanttiin Iltalehden keskusteluviestiketjuun, jossa pätkin jo aiemmin meidän rehellismielisten rauhaa rakastevien ihmisten kunniaksi irrelevaantin asehörhön jos toisenkin:

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=736797&page=14

2 kommenttia:

  1. Aseita tarvitaan aina jotta rauha säilyy ;)

    Jos vain toisilla on aseet niin toisista tulee ruumiita

    Siksi pelkästään viranomaismielivaltaa vastaan pitäisi olla riittävä kalusto kaikilla. Näin on torjuttu kautta aikain totalitarismia ja mustien autojen öisiä vierailuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos asiallisesta vastauksesta!

      Hyviä pointteja otit esiin ja esimerkiksi jossain kehitysmaissa etenkin on ymmärrettävää, että kansalla on haluja kapinaan, johon sitten aseet auttavat.

      Suomessa nyt sinällään ei aseellisiin kapinoihin ole totuttu, mutta tietysti, jos täällä sellainen tapahtuisi, niin kapinoijat olisi pulassa ilman aseita.

      Kuitenkin mielestäni nimenomaan esimerkiksi Suomessa ei aseita juurikaan tarvita, koska poliisi ja armeija eivät todennäköisesti koskaan lähtisi kansaa vastaan.

      Mutta hyvä pointti ja sinä osoitit juuri, että aseiden puolustajista löytyy viisaita ihmisiä!

      Poista