sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Rikosoikeudellisen vastuun oltava voimassa 0-vuotiaasta lähtien!

Hyysäri-Suomessa saa usein lukea rikoksista, jotka eivät olekaan oikein rikoksia, kun joku alle 15-vuotias ES-Jonne tai vastaava vähäpää on tehnyt rikoksen. Olenkin aina miettinyt, että vielä joskus tulee se hetki, kun "suomalainen Breivik" iskee vuorokausi ennen 15-vuotissyntymäpäiviään ja lahtaa vaikka 100 ihmistä. Sehän ei ole rikos Suomessa, koska tekijä on alle 15-vuotta, eikä ole rikosoikeudellisessa vastuussa.

Suomi on niin kermaperseiden valloittama valtio, että tuollaista lakimuutosta tuskin koskaan saadaan ratifioitua, eihän Suomessa pakkoruotsiakaan saada poistettua, vaikka 95% kansasta vihaa koko rasistista kielilakia. Mutta toivossa on toki hyvä elää, ja jos jollain ihmeen kaupalla lakimuutos rikosoikeudellisen vastuuikärajan osalta saataisiin moukaroitua, niin toivon totisesti, että se lasketaan suoraan imeväisikäiseen, eikä mihinkään säälittävään 12-14-vuoteen.

Eihän tämän vaatimuksen pointti missään nimessä ole pistää 0-vuotiaita vauvoja kuritushuoneeseen pyttytuomiota kärsimään, sillä eihän vauvat tee rikoksia, mutta helvetti soikoon, mikä sivistysvaltio tai oikeusvaltio sellainen on, jossa jonkun ikäisille rikokset aina murhiin asti on ns. sallittua?

Ja, kun katsoo suomalaisen nykynuorison tasoa... Tai siis sen puutetta...


...Niin veikkaanpa, että moni on kanssani samaa mieltä, vaikka syntymähyysäreitä ei näiden faktojen taakse saadakaan, vaikka sitten 14-vuotias murhaaja suostuttelisi puukko hyysääjän kurkulla. Sehän olisi hyysärin mukaan vain "television tai väkivaltapelien syytä", että pikku-Eskolla on päässä pipi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti