perjantai 18. toukokuuta 2012

Äänekosken koiranmurhaaja likvidoitiin - Nyt naatitaan!

Ihminen voi harjoittaa väkivaltaa myös relevantisti. Toki väkivallan harjoittaminen kuuluu noin lähtökohtaisesti aina valtiovallalle, mutta mitä ihmisten pitäisi ajatella, kun valtiovaltaa kiinnostaa enemmän suojella rahojaan ja valetelevia herrojaan? Omankädenoikeus on välillä lähtökohtaisesti ylevää toimintaa, mutta kuitenkin rikos. Sen sijaan kansanjoukon suorittama lynkkaus ei ole rikos, jos kansanjoukko on tarpeeksi suuri, kansahan valtiot omistaa. Valitettavasti vain kyseisiä massiivisia lynkkauksia ei nykypäivänä nähdä kuin korkeintaan jossain Etelä-Afrikan tasavallassa, jossa rikollinen on ensin tapana hakata kepeillä henkihieveriin kylänväen toimesta ja sen jälkeen poliisi viimeistelee hakkaamisen.

Omankädenoikeudella viittaan siis toimintaan, jonka tarkoitus on kostaa rikolliselle rikos. Esimerkiksi isä, joka tappaa lapsensa raiskaajan ja murhaajan, on de facto ylevä MIES, vaikka de jure onkin rikollinen. Totuus on kuitenkin se, että lapsenraiskaaja ja-murhaaja on se ihmisjäte ja lapsenraiskaajan ja -murhaajan likvidoiva ihminen on sankari. Valtiovallan kuuluisi toki estää kyseiset toimet iskemällä ihmisjätteet eliniäksi häkkiin tai vaihtoehtoisesti teloittaa pois häiritsemästä hyvien ihmisten arkea.

Sen sijaan omankädenoikeus, jossa henkilö A tappaa henkilön B, koska henkilö B on tehnyt jotain jollekin, jota henkilö A ei tunne, alkaa menemään jo hieman kyseenalaiseksi toiminnaksi. Esimerkiksi jos joku ihan tuntematon ihminen olisi tappanut ali-ihmisjäte Jammu-sedän, niin kyseessähän olisi jälleen de facto ylevä teko, mutta toisaalta myös väkivaltainen agressio, jos kyseisellä kuvitellulla tappajalla ei olisi ollut minkäänlaista yhteyttä Jammu-sedän uhreihin. Siksi omankädenoikeuden luokitteleminen voi olla jossain määrin ongelmallista, sillä oikeat ihmisjätteet eli ali-ihmisväkivaltarikolliset voisivat käyttää sitä alibinaan.

Äänekosken sairaat koiranmurhaajat ovat sitä vastoin alinta mahdollista pohjasakkaa, sillä eläimeen kohdistettu agressio on barbaarisin, kammottavin ja säälittävin rikos koko ihmiskuntaa ja luontoa vastaan! Lemmikkieläin, kun on usein täysin ihmisestä riippuvainen ja ihmisen armoilla. Toisin sanoen nämä saastaiset ihmisjätteet osoittivat olevansa bakteerieliötäkin alemmalla tasolla kohdistamalla riettaan rikoksensa viatonta eläintä kohtaan. Tuolla maailmalla olisi ollut kaiken maailman korstoja, joita olisi voinut mennä hakkaamaan paistinpannulla, mutta eipä tällaisilla selkärangattomilla paskahousuilla ja ihmisjäterihmaston alimmissa lokeroissa loisivilla paholaisilla tietenkään ole uskallusta taikka kykyä kiusata kuin heikompiaan. Itse asiassa kyseisiä ihmisjätteitä ei oikein haluaisi kutsua edes ihmisjätteiksi. Kyseessä on ennemminkin OLEMATONTA PASKASAASTAA!

Viikko pari sitten koko rauhanomaisaa ihmiskuntaa kohtasi kuitenkin ilosanoma, sillä tiedon mukaan joku karpaasi oli pätkinyt yhden kolmikosta hengiltä muun muassa paistinpannua apuvälineenään käyttämänä. Tämä itse akti eli koiranmurhaajan, ihmisjätepopulaation alimman paskahousun, likvidoiminen oli todella relevantti hyvyyden osoitus. Tämän kyseisen toimenpiteen ansiosta kyseinen karpaasi ansaitsisi mitalin ja rahallisen palkkion valtiovallalta, suorittihan kyseinen henkilö sen toimenpiteen, joka kuuluisi oikeusvaltiossa valtiolle ja vieläpä niin sanotusti historiallisella ja ylevällä sekä oikeudenmukaisella "silmä silmästä" -periaatteella!

Mutta tietooni on kiirinyt kuitenkin, että kyseinen koiranmurhaajaihmisjätteen likvidoinut henkilö saattaisi olla itsekin väkivaltarikollinen tai ainakin systemaattisesti rikoksen polulla kulkeva henkilö. Tarkoittaen siis sitä, että kyseisellä henkilöllä olisi historiassaan ennen tätä kunniakasta likvidointia myös muita väkivaltarikoksia taikka massiivisia rikossarjoja. Jos näin on, niin silloinhan myös likvidoija on ihmisjätesaastaa.

Oli miten oli, niin pointti on kuitenkin selkeä. Tuon ihmisen tai ihmisjätteen suorittama likvidointi oli kunniakas ja hyvyyttä osoittanut teko, jos sillä oli tarkoitus palauttaa murhatun koiran kunnia. Kerrankin saamme siis iloita väkivaltarikoksesta, koska se kohdistui todelliseen väkivaltarikollisuuden ilmentymään, ihmisjätesaastasta alhaisimpaan ainekseen, eläinrääkkääjään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti