perjantai 18. toukokuuta 2012

Jääkiekon MM-kilpailut 2012: Oikeat ja analysoimani joukkueet välieriin!

Eilen 17.05.2012 oli valtaisan riemukas päivä kaikille oikean jääkiekon ystäville, kun kaikkiaan kolme eri taitojääkiekon kärkijoukkuetta eli Venäjä, Tsekin tasavalta ja Slovakia selviytyivät MM-kisojen välierävaiheeseen. Näiden kolmen valtion lisäksi myös meidän ristiriitainen kotimaamme Suomi selvisi välieriin kukistamalla imperialismiriiston ja massamurhapolitiikan kärkimaan Amerikan Yhdysvallat.

Ensiksi täytyy todeta, että analysoin kaikkien kolmen kärkijoukkueen eli Venäjän, Tsekin tasavallan ja Slovakian pääsyn välieriin täsmälleen oikein. Tästä täysin onnistuneesta analyysiurakastani löytyy myös faktinen todiste Iltalehden keskustelufoorumilta Jääkiekko-palstalta, jossa ilmoitan kliinisessä analyysissani Slovakian kepittävän niin sanotut SikaNikkarit eli sikailevan Kanadan. Lisäksi olin analysoinut myös Tsekin tasavallan menestyksen, vaikka Ruotsi olikin lähes kaikilla mittareilla yleinen ennakkosuosikki. Venäjän osaltahan ei sen suurempaa analyysitaitoa tarvittu, kun vastassa oli dopingtoiminnan ykkösmaa Norja, jonka jääkiekkoavut ovat suhteellisen vaisut verrattuna Venäjään, joka kuuluu niin sanottuihin suurvaltoihin jääkiekossa.

Sen sijaan Suomen osalta tilanne on hieman kaksipiippuinen. Olin kyllä analysoinut, että Suomi omaa todennäköiset mahdollisuudet kepittää Yhdysvallat, koska Yhdysvaltojen joukkue ei ole tottunut isoon jääkiekkokaukaloon siinä missä suomalaiset. Allekirjoittanut kuitenkin toivoi Yhdysvaltojen voittoa ja vain siksi, että pääsisimme todellisesta riippakivestä eli taitojääkiekkoa tappavasta Leijonien päävalmentajasta Jukka Jalosesta pikaisesti eroon, jotta Sotshin vuoden 2014 olympialaisissa talvikisoissa olisi varmuudella joku osaava ja todellisia pelimiehiämme kunnioittava päävalmentaja.

Totuushan on nimittäin se, että Jukka Jalosen kapasiteetti ei millään riitä olympiatasolle, kun kyseinen "pelikirjapelle" ei saa myytyä säälittävää pelikirjaansa kuin jääkiekon "työmiehille", joilla ei taasen ole minkäänlaista kapasiteettia pärjätä historian kovatasoisimmassa jääkiekkoturnauksessa (olettaen, että NHL on mukana), vaikka olisi kuinka tiivis joukkue tahansa. Kirjoittamaton totuushan on nimittäin se, että taitojoukkueet tulevat aina voittamaan pitkässä juoksussa. Toisin sanoen jos taitojoukkueita on paljon ja duunarijoukkueita vähän, niin taitojoukkue kerää marjat.

Tästä hyvänä esimerkkinä edelliset olympialaiset talvikisat Vancouverissa, jossa Jukka Jalonen tosin oli tähti- ja taitojoukkueemme käskyttäjä, mutta jossa hänen sanoillaan ei ollut mitään painoarvoa. Me kaikki vähänkin jääkiekkoa aktiivisemmin seuranneet tiedämme, että "sakukoivut" ja "teemuselänteet" siellä tekivät pronssituloksen mahdolliseksi heittämällä juuri sen Jukka Jalosen pelikirjan kaatopaikalle!

Näistä vuoden 2012 MM-kisoista ei onneksemme tule maailmanmestaruutta, se on selkeä fakta, sillä näissä kisoissa suurin osa suurmaista omaa niin sanotut tähti- ja taitojoukkueet ja siten Suomen työläisjoukkueella ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia kultamitaliin. Edellä mainitusta kliinisestä faktasta pitävät huolen etenkin Venäjän kirkkaat jääkiekkotähdet ja myös slaavilaisen taitokiekon ikonijoukkueet Tsekin tasavalta ja Slovakia! Kaksi peräkkäistä kultaahan nimittäin voisi sokaista päättäjät ja Jalosen annettaisiin pilata jo toiset olympialaiset. Sellainen toiminta olisi kaltaiselleni olympiaurheilun oraakkelille lähes murhaisku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti