tiistai 22. toukokuuta 2012

Lapsenmurhaajista ei saa edes ihmisjätettä!

Ihmisjäte on tunnetusti nimitys väkivaltarikollisesta. Mutta voiko lapsia kiusaavia lapsenmurhaajia kutsua edes ihmisjätteeksi? No ei voi, sillä se olisi liian armeliasta tällaisille bakteerieliötä alhaisemmille jätekasaoksennuksille.

8-vuotiaan viattoman helsinkiläistytön kuolema on järkyttänyt kaikkia hyveellisiä ihmisiä ympäri Suomen, koska kyseessä on selkeästi tietoinen murha systemaattisen kiusaamisen ja kiduttamisen seurauksena. Allekirjoittaneella on ollut todella ahdistava olo tästä agressiosta kyseistä viatonta lasta ja samalla koko maailman hyveellistä populaatiota vastaan.

Lisää pahaa oloa tuottaa se ennakkotieto, että nämä vanhentunutta oksennuskasaakin alhaisemmat hirmuteon tekijät ja mahdollistajat, joihin lukeutuu poliisin epäilyksen mukaan muun muassa viattoman lapsen oma isä, tulevat saamaan jotain kuukausia vankeutta tai todennäköisesti ehdollista eli ei yhtään mitään. Vaikka tapauksen käsittelyyn osuisikin tuurilla oikeamielisiä käräjäoikeuden virkamiehiä, niin Suomen rikoslaki ei edes mahdollista tarpeeksi kovaa tuomiota.

Mielestäni tämän tapauksen oksennuskasoille ja ali-ihmisille, eli etenkin murhatyön tekijöille ja teon lähipiirissä mahdollistaneille sekä teon virkamiestasolla mahdollistaneille kuuluisi antaa vain ja ainoastaan yksi ainoa tuomio, KUOLEMANTUOMIO KIDUTTAMALLA ja kuolemantuomio!

En osoita osanottojani murhatun lapsen omaisille, koska omaiset ovat joko itsekin täysiä ihmisjätekasoja taikka vaihtoehtoisesti täysiä luusereita, kun eivät estäneet puuttumisella tätä hirmuista agressiota, vaan osoitan syvimmät osanottoni uhrille ja toivon, että sinulla on kaikki hyvin, etkä kärsinyt liikaa elinaikanasi.

On vain yksi mahdollisuus! Kansalaiset estäkää väkivalta ja allekirjoittakaa adressi! Kansalaisten joukkovoima on ainoa asia, joka voi pelastaa ihmisyyden ja viattomat!

http://www.adressit.com/vakivaltarikollisuus_lopetettava_koko_maailmasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti