keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Hei sinä Viikin lapsiautomurhaaja ali-ihmispaskakasa, olet läjä paskaa, mutta...

...käytän kaltaiseesi bakteeriakin alhaisempaan löyhkäävään paskakasaan kuitenkin muutaman rivin!

Kehottaisin kaltaistasi suurta paskakasaa seuraavan kerran harkitusti murhaamaan autollasi jonkun mafiapomon tai moottoripyöräkerholaisen. Katsos, kun lasten murhaaminen on alhaisinta paskaa, mihin paskakasat, kuten sinä olet, voivat kyetä.

Kehotan sinua seuraavan kerran menemään Pietariin ja kokeilemaan tuota murhatapaasi paikalliseen mafiapomoon. Sitä myöten pääsisimme myös kaltaisestasi ali-ihmisestä ja jätekasasta. Itse asiassa kaltaistasi oksennusta ei voi kutsua edes jätekasaksi, sillä se on SUURI LOUKKAUS JÄTEKASOJA KOHTAAN!

Tai itse asiassa, miksi häiritsisimme asiallisen mafiapomon arkea, kun voit päättää päiväsi ihan itse? Tee se saatanan paskanaama! Ole kerrankin edes häilyvä paskakasa, miehentapaiseksi sinusta, kun ei kuitenkaan koskaan ole!

Jos ja kun tämä kyseinen oksennuskasasta siennyt bakteerieliö ei kuitenkaan tee hyvää työtä ja poista itseään maailman (hyvien) ihmisten keskuudesta, niin sinä sormiasi perseessäsi marinoiva kansanedustaja, suomalainen "päättäjä", voisit vihdoin havahtua! Sinä juuri saatanan hyysärikurppa, voisitko ottaa sen sormen hetkeksi perseestäsi ja säätää näille oksennusläjille kunnon tuomiot? Kuten vaikkapa tuhoamisleirit, kuten allekirjoittanut on ehdottanut relevantisti!? Ymmärrättekös, että muutama vuosi täysihoitoa ei paranna oksennuskasoja, se tekee niistä vain korkeintaan paskakasoja!

Ja sinä lukija, allekirjoita adressi, jotta lapsemme saavat elää rauhassa paskakasojakin alhaisempien murhaajien loistaessa poissaolollaan!

http://www.adressit.com/vakivaltarikollisuus_lopetettava_koko_maailmasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti