torstai 9. lokakuuta 2014

Alppilan saatanallinen katujengi - Miksi mamunuoriso suoritti jatketun KRISTALLIYÖN suomalaisia vastaan?

Wikipedia (johon ei yleisesti ole luottamista - Ziopedia) kertoo "kristalliyöstä mm. näin:

"Arvio kuoliaaksi hakattujen määrästä vaihtelee 36:sta 91:een".

Eli ns. Alppilan ala-arvoiset mamuteinipaskat toistivat väitetyn kristalliyön sillä erolla, että nyt kukaan ei kuollut agressioissa, onneksi! Mutta, kun muistamme, että holokaustihöpinät sun muut on todettu paljolti sionistisiksi fantasioiksi, niin voidaankin kysyä, että tapahtuiko Helsingissä nyt todellinen kristalliyö, eikä mikään kehitelty fantasia? Tältä näyttää!

Se mikä ihmetyttää, todennäköisesti sadusta, jaksetaan keuhkota vuosikymmenien jälkeen ja syytellä "natseja", mutta akuutissa Helsingin mamujen suorittamasta kristalliyöstä ei oikein haluta puhua mitään, etenkään totuuspohjaisesti!

Media ja "asiantuntijathan" ovat kääntäneet koko asian päälaelleen ja nyt rikolliset mamut ovatkin uhreja. Nuo poloiset ankkurilapset ja muut!

Kun muistetaan, että mamunuoriso julisti jo sodan aikoinaan Suomen kansalle ja nyt ilmeisesti uusi nuoriso aloitti HOLOKAUSTIN VALMISTELUT "kristalliyöllään", niin  voidaankin kysyä, että kannattaako Suomeen ottaa epävakaita ja näyttöjen valossa usein sekopäisiä mamunuoria, joista ei ole kuin sossun luukulle?

Etenkään, kun maahanmuuttajajärjestöt, joita tiettävästi hallitsevat aikuiset, eivät pistä omiaan ruotuun! Hyväksyvätkö he siis teot vai mistä on kyse? Tosimies pistäisi äpärät leirille oppimaan.

Josko siis jatkossa otettaisiin niitä ihan oikeita aikuisia koneinsinöörejä sun muita, jos joitain pitää ottaa! Psykologisia testejä unohtamatta! EMMEHÄN KAI HALUA SUOMEN KANSALLE HOLOKAUSTIA?

Tai sitähän juuri vallassa olevat satanistit taitavat haluta? Pitkään tapauksia hyssytelleen poliisin ja viranomaistahojen suosiollisella avustuksella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti