torstai 30. elokuuta 2012

Puotilan saatanallisen lapsimurhan mahdollistaneet viranomaiset - TAPPAKAA ITSENNE!

Mikäli joku viranomaistaho taikka vastaava oli mukana auttamassa esimerkiksi nepotismillaan tai vain muuten Puotilan saatanalliseen murhaan johtavissa tapahtumissa, niin toivon totisesti, että kyseinen/kyseiset tahot kantavat oksennuskasan katkuisen vastuunsa relevantisti!

Suomen paskavaltiossa ette nimittäin saa mitään konkreettista rangaistusta, vaikka mahdollisesti edesautoittekin viattoman lapsen kidustusmurhaa nepotismillanne tai muulla hyysärimentaliteetillanne! Aivoton halvaantunut apinakin olisi osannut ottaa viattoman kidutusuhrin huostaan useiden pahoinpitelyjälkien ja murhaajilleen palautuksen vastustusten myötä! Mikäli edellä mainitun kaltaisia de facto rikollisia on olemassa, niin olkaa siis kerran arvottomassa "elämässänne" edes lähellä ihmisen kaltaista olentoa ja tehkää ratkaisu ja antakaa meidän ihmisten, etenkin viattomien lasten, elää rauhassa!

No niin, jos tiedätte syyllisyytenne, niin likvidoikaa itsenne jo saastaiset oksennusläjät! Ihmisiä te ette ole! Mitä te olette? Väkivaltarikollisten hyysääjiä te olette! Paskakasat!

http://www.adressit.com/vakivaltarikollisuus_lopetettava_koko_maailmasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti